Gabriella2011 kérdése:
7 hetes kismama vagyok és sajnos nagyon émelygek, pár nap múlva egy fontos vizsgám lesz. Van valamilyen praktika arra, hogy legalább 1-2 órát kibirjak?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 15. 22:41
1/5 anonim válasza:
Ha délelőtt van a vizsgád akkor 3 dolog: banán-2-3 falat bőven elég hogy elmúlassza, vagy gyümölcsjoghurt, vagy 1 kispohár 2,8-as tejföl 1 kiflivel.
Ezek mindig tutik voltak amikor jött a hányinger.Ha reggel-délelőtt volt.
Délután 100%-os rostos narancslé vagy baracklé. 1-2 szem hztartási keksz. Nálam 1 is elég volt.
2/5 anonim válasza:
1+ A legrosszabb akkor ha nem eszel semmit.. csak várod, hogy elmúljon. Akkor tuti hányás.
3/5 anonim válasza:
Nekem gyömbéres tea és háztartási keksz segített. A lényeg, hogy sose legyen üres a gyomrod.
4/5 anonim válasza:
Nekem is sokat segít ha ébredés után azonnal eszek háztartási kekszet, kenyeret, igazából bármi egyszerűt, hogy ne legyen üres a gyomrom.
5/5 anonim válasza:
Én is 7 hetes vagyok, ma reggel kitoltam magammal ,nem ettem mert nem voltam éhes,csak ittam,na aztán ki is hánytam az üdítőt🫣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!