Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nem terhesség miatt...

Ugye nem terhesség miatt késik a menzeszem?

Figyelt kérdés
27-29 nagyon max-30 naposak a ciklusaim. Van 2 gyermekem,az utóbbi időben szinte alig szeretkezünk a férjemmel,ezt most nem bogoznám ki,máshova tartozik,szóval ha jól emlékszem,a múlt hónapban,össz-vissz 3 alkalommal. Viszont most nem jön meg,az applikáciom szerint már 4 napja késik. Néha érzek enyhe mensi görcsöt,de amilyen hirtelen jön,úgy el is múlik,van egy kis folyás is ami fehér nyálkás (bocsi) ingerlékenység. Ami fura hogy nincs most tipikus falás rohamom,mint ahogy ezelőtt. Máskor állandóan eszek mielőtt megjon,most meg szinte semmi. Nagyon aggódom,mert nem szeretnék több babát.
2023. ápr. 25. 22:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%
😕 Kívánom, hogy az eredmény az legyen, amire szükséged van.
2023. ápr. 26. 06:27
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Teszt? 4 nap késésnél bárnelyik kimutatja. Hameg nem szeretnétek többet akkor védekezzetek...
2023. ápr. 26. 07:14
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak megbántani de két gyerek anyjakènt nincs annyi eszed, hogy csinálj egy tesztet ahelyett ,hogy vadidegen emberek oltásait olvasgatod? Tátott szájjal a fsz erdőbe. Veszel egy tesztet, megcsinálod és ennyi. Nem olyan bonyolult. Ha esetleg két csíkos akkor ráérsz agyalni, hogy mi legyen.
2023. ápr. 26. 07:59
 14/19 A kérdező kommentje:
Félek az eredménytől,ha őszinte akarok lenni. Tudom felelőtlen voltam. Egyébként megszakításal"védekezünk",de hát ez semmit sem jelent. Ma már többször érzem a mensis szerű görcsöket,nagyon remélem,hogy meg fog jönni. Ennyire még soha nem vártam.
2023. ápr. 26. 08:50
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Csinalj már egy tesztet!cagy megnyugszol vagy kérhetsz időpontot az orvoshoz! Ha húzod az időt csak rosszabb lesz
2023. ápr. 26. 08:54
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy teszt okosabban megmondja, mint hogy mi itt megtippeljük.

Ha túl leszel az izgalmakon, majd tedd fel magadnak a kérdést, hogy ha nem akartok több gyereket, miért nem védekeztek! Nem oltásnak szánom, de ez nem játék. Még ha csak 1-2 alkalmat vagytok is együtt, az nem számít. 1 alkalomtól is előfordulhat. Ha nem tetszik apának a gumi, akkor van gyógyszer vagy spirál. Vagy még sok más. Mert ha ez így marad, minden hónapban lesz min aggódnod.

2023. ápr. 26. 09:41
 17/19 A kérdező kommentje:
16. Igazad van teljes mértékben! Ezen g9ndolkodtam ma is. Végül megjott hála az égnek,de már régóta mondom a páromnak,hogy ez így nem mehet tovább. Én nem akarok már több gyermeket. Mindenképp el beszélgetek vele,egyébként éppen ezért sincs annyi szeretkezés,én így nem tudom el engedni magam.
2023. ápr. 26. 14:50
 18/19 anonim ***** válasza:
68%
A fogamzásgátlót szerinted minek találták fel? Nem csak a párodnak van lehetősége védekezni! 😳 Ne hárítsd rá teljes mértékben... Vannak hormonmentes spirálok is pl. amik évekig védenek a nem kívánt terhességtől. Könyörgöm felnőtt nő vagy, van két gyermeked, de többet nem akarsz és mégsem teszel ellene semmit??! Milyen példát mutatsz így a gyerekeidnek? 🤔 Plusz,ha ennyit nem vagy képes megbeszélni a pároddal, akkor miért vagytok együtt? Nem félhetsz a saját pároddal való beszélgetéstől... a szex megvonás pedig nem megoldás. Szedd már össze magad és viselkedj felnőtt módjára!
2023. máj. 5. 02:20
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem szedhetem, leiden mutációm van
2023. máj. 10. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!