Első terhességnél mikor nyugodtatok meg és éreztétek azt, hogy most már minden rendben lesz?
33 hetesen, mikor a nőgyógyásznál voltam és minden rendben volt. Egész addig izgultam, hogy valami baj lesz, akkor valahogy elmúlt.
Aztán 35 hétre megszületett a baba. Ennyit a nagy nyugalomról :-) Már egyéves múlt, úgy tűnik, nem lett baja a koraszülöttség miatt.
Nem aggódtam magam halálra nagyrészt a terhességeim alatt, de volt barnázás az elején mindhárom gyerekkel, persze rögtön doki, UH-n minden oké de a következő vizsgálatig rendesen aggódtam azért.
Később a magzatmozgás is több megnyugvást okozott de pl 3. terhességem alatt félidő körül annyit kezdtem keményedni, hogy aggódtam azért, nehogy baj legyen hiába tudtam, hogy ez normális. A végén is aggódtam, okom akadt rá, hogy a méhlepény volt túl öreg, hol a magzatvíz volt túl kevés, 3. babával pedig cukros is lettem.
Mondanám, hogy szülés után 1000%-ban megnyugodtam de igazából mindig találni okot egy kis aggodalomra, így nehéz megválaszolni a kérdésed. De én tényleg úgy érzem az aggodalom részemről nagyrészt egészséges, talán ott a barnázós részt levéve, ott tényleg nagyon féltettem őket és sírtam is sokat.
Nekem vetélésem nem is volt, kémiai terhességem 1x, de ott 4 nap késésnél már megjött, annyira bele se éltem még magam. Ismerősi körömben sem tudok halvaszülésről de még vetélésről sem.
Amikor megszületett. Komolyan.
Addig volt minden sajnos... magas vérnyomás, rossz cukorterhelési eredmény, vérzés :(
A 18. heti genetikai ultrahang után nyugodtam meg.
Az első terhességem missed ab lett, így sokat aggódtam most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!