Az Utrogestan mire való?
Figyelt kérdés
Terhes vagyok 8 hetes és tegnap a doktornő ezt a gyógyszert felirta és mellé nagyon csunyákat mondott és nagyon megijedtem,én láttam a picit és a pici szivverését ő nem és hogy nagyon ott vagyok hogy elvetéljek holott én nem érzek semmi hasonlót és idáig semmilyen vérzésem sem volt,légyszi mondjatok valamit...első baba volna,ja és ettől a gyógyszertől álmosabb vagyok és szédelgek is...2010. okt. 9. 11:10
1/7 anonim válasza:
Szia! Ez egy progeszteron és abban segít,hogy megmaradjon a terhességed!12.hétig kell szedni!
2/7 anonim válasza:
megtartja a babát,segít h ne vetél el.Tuti semmi bajod sincs?Méhszájad is rendben?Görcseid nincsenek?
Nyugi ez a gyógyszer nem árt.Bár nekem semmi panaszon nincs,de én kifejezetten szeretném szedni,megnyugtatna a tudat,csak tünet nélkül nem lehet.
7 hetes
3/7 A kérdező kommentje:
Semmi bajom,annyi hogy mondtam h elkezdtem émelyegni ja és evés után nagyon felpuffadok,és azt mondta hogy ez is annak a jele...na neee,jövőhéten elmék egy privát nőgyogyászhoz is,akkor ezzel nem árthatok a babának igaz?és nem sok a 2x1 adag?
2010. okt. 9. 11:18
4/7 anonim válasza:
2x1???Én ugy szedtem,hogy reggel 2,délben 1,este 2!Szóval a 2x1 nagyon nem sok
6/7 anonim válasza:
Szia!
Evvel a gyógyszerrel nem ártasz a babának. Terhességmegtartó gyógyszer, vagy használ és minden oké, vagy nem használ és akkor elvetélsz. De ártani nem árt. Az adag sem nagy, én is használom 3*2-ben.
7/7 anonim válasza:
Nem a kérdésre válaszolok, mert az előttem szólók már szuperül megírták. DE a doki egy ..... (nagyon csúnyákat gondolok). Hogy a puffadás meg az émelygés vetélést jelent???? Ne aggódj, keress másik orvost!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!