Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ezzel bemenjek az...

Szerintetek ezzel bemenjek az ügyeletre?

Figyelt kérdés
Kereken 8 hetes várandós vagyok. Mindig is fogékonyabb voltam a hüvelyi és fertőzésekre egyaránt, de most a terhességgel minden sokkal rosszabb lett, már magától előjönnek a problémák (pl. házaséletet se élünk). Pár napja sárgás folyásom van, viszketek lent, gyakrabban kell pisilnem, néha ég. Nem durvák a tünetek, de csak szerdára van időpontom a nőgyógyászomhoz, de borzasztóan félek, hogy valami baja lesz a babának… fejlődési rendellenesség, vagy vetélés. Ha ezzel bemegyek az ügyeletre megszólnak?
2023. ápr. 21. 21:31
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
hüvelyi és húgyúti fertőzésekre*
2023. ápr. 21. 21:32
 2/23 anonim ***** válasza:
91%
Ez nem ügyeleti eset. Miért nem az elmúlt pár napban aggódtál?
2023. ápr. 21. 21:34
 3/23 anonim ***** válasza:
84%

Ezzel az ügyeletről kb páros lábbal rúgnak ki...

Pár napja tart. Akkor eddig miért nem tettél ellene?

2023. ápr. 21. 21:37
 4/23 A kérdező kommentje:
Egyfolytában aggódom. Azonnal telefonáltam a dokimnak, de szabadság miatt csak jövőhéten tud fogadni. Sztk-s rendelés is szünetel. Megkérdeztem még 2 magánorvost is, de ők sem tudtak már a hétre fogadni.
2023. ápr. 21. 21:37
 5/23 A kérdező kommentje:
A doki telefonon annyit mondott, hogy Vitagyn-C-t használjak addig. Szinten tartja, de nem múlik :(
2023. ápr. 21. 21:38
 6/23 anonim ***** válasza:
59%

Persze. Nincs sztk (amit kizártnak tartok), pont szabin a doki is...

Elmondták mit csinálj. Akkor?

2023. ápr. 21. 21:40
 7/23 anonim ***** válasza:
94%
De miért nem mentél be reggel abba a rendelőbe, ami van a tiétek helyett ha ennyire aggódsz? Attól, hogy magánorvosod van még ellátnak. Most már nyilván nincs más lehetőséged csak az ügyelet, de ne várd, hogy kedvesek legyenek veled!
2023. ápr. 21. 21:42
 8/23 anonim ***** válasza:
91%
Nálam amikor ugyanilyen tüneteim voltak terhesen és a dokimnak mondtam telefonon,de nem dolgozott pont ő is jó ideig. Ő megkérte az egyik kollégáját,hogy írjon fel nekem a felhőbe kúpot addig míg nem tudunk találkozni. De egyébként nálunk van sztk-s ambulanciás rendelés,én oda bementem volna akkor,ha nem írat így fel. Azt nem tudom,hogy az ügyeleten szólnak-e,szerintem nem kéne szólniuk,de ebbe hátha más tud írni hasznosabbat.
2023. ápr. 21. 21:45
 9/23 anonim ***** válasza:
85%
Ez nem ügyeleti eset és semmi baja nem lesz ettől a magzatnak,…
2023. ápr. 21. 22:53
 10/23 anonim ***** válasza:
71%
Egyszer mentem ügyeletre magas vérnyomás miatt (ami addigra el is múlt, mire beértem), én is tartottam tőle, hogy mit fognak mondani, de a világ legkedvesebb dokija fogadott. Ha tényleg ennyire aggódsz, inkább menj be, ne érdekeljen, mit szólnak. Te próbáltad rendelési időben elintézni, nem sikerült, ezért kell oda menned.
2023. ápr. 21. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!