Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek terhes vagyok?

Szerintetek terhes vagyok?

Figyelt kérdés

[link]

Golyahír terhességi teszt.

Még 1 hét van a menstruàciómig, de par napja annyira érzékeny lettem.. kb mindenen el tudnám magam sírni. Ezért csináltam a tesztet… furán érzem magam. Tervezett baba lenne.

Lehet hibás teszt? Szerintetek?

2023. ápr. 21. 20:57
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Kémiai volt, a kutya fáját!!! Ez azért jó hír mégis, mert azt jelenti, képes vagy a várandósságra!

Ne add fel! ❤️

#16.

2023. ápr. 26. 23:23
 22/26 A kérdező kommentje:
Kedvesek vagytok, koszonom!!❤️ nem adjuk fel. Mostmar ertem az erzest, hogy 18-20 evesen felelossegteljes vedekezes mellett is felsz , hogy terhes leszel. Amikor pedig szeretned, hogy jojjon nehezebb. Bar nemreg kezdtunk el probalkozni, de turelmesnek kell lenni. Szep napot mindenkinek! Aki hasonlo helyzetbe van ne keseredjen el!! Sok erot es kitartast!!❤️
2023. ápr. 27. 07:26
 23/26 A kérdező kommentje:
Augusztusban lesz az eskuvonk, nagyon orulnenk , ha addigra sikerulne☺️
2023. ápr. 27. 07:29
 24/26 anonim ***** válasza:
Akkor hajrá! ❤️
2023. ápr. 27. 08:12
 25/26 A kérdező kommentje:
Most vagyok 7 hetes☺️🥺 jovoheten megyek orvoshoz. Mindenkinek kitartast kivanok!!☺️
2023. júl. 12. 18:39
 26/26 A kérdező kommentje:
Kb 7 hetes* csinaltam het szamlalos tesztet elmaradt mensi utan 4 nappal. Ahhoz kepest😊 mindenkinek ajanlom a gynositol folsav port. Elkezdtem inni es a kovetkezo ovunal osszejott:)
2023. júl. 12. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!