Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap leszek 12 hetes, eddig...

Holnap leszek 12 hetes, eddig semmi tünetem nem volt. Tegnap óta hányingerem van. De pont az első 12 hétben kellett volna lennie. Normális ez?

Figyelt kérdés
2008. jan. 5. 18:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia én a 13hétbe léptem eddig nem voltam rosszul és most kezden kirakni a kaját folyamatosan.De ez állítólag a hormonok miatt van a 12-14hét körül,tehát ne aggódj,nem vagy egyedül.Gratula babódhoz.
2008. jan. 5. 18:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen, többen vannak, akik a 12-16 hét körül kezdenek rosszl lenni. Mindenki másképp reagál...

Azért a védőnőnek meg a dokinak majd szólj.

2008. jan. 5. 19:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Szintén a válaszom,mint sok mindenki másnak,hogy mindent lehet,de nem KELL!!!!Örülj neki,hogy eddig nem álltál be a sorba.Gratula a babuhoz,és jó egészséget.
2008. jan. 10. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!