Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első trimeszterben vagyok és...

Első trimeszterben vagyok és szörnyű hányingerem van. Mit lehet tenni ellene, mivel lehetne csökkenteni, netalán megszüntetni?

Figyelt kérdés
Dolgozom, elég sokat utazom is, nem szeretnék egyszer kitaccsolni valami nyilvános helyen vagy egy értekezlet kellős közepén.
2010. ápr. 26. 21:23
 1/9 anonim ***** válasza:

Segíthet ha rágcsálsz kis kekszet, van, akinek a gyömbér jön be, de nem akarlak elkeseríteni, túl sokat nem lehet tenni ellene. És előbb-utóbb valószínűleg ki is taccsolsz, aki nagyon rosszul van, általában eljut idáig (én már két babával is végigcsináltam). Az a legjobb, ha táppénzre jössz egy időre.

Tarts ki, a 12. hét után általában sokkal jobb.

2010. ápr. 26. 21:27
 2/9 anonim ***** válasza:

Keruld a zsiros, nehez eteleket.

Reggelente egyel gyomberes kekszet mielott felkelnel az agybol. Amugy nekem segitett a muzliszelet, az alma es a joghurt is. Gyomber barmilyen formaban enyhiti az emelygest es a hanyingert

2010. ápr. 26. 21:27
 3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm, ezt a gyömbéres dolgot kipróbálom.
2010. ápr. 26. 21:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Hütve gyömbér üdítőt ittam, nekem segített egy kicsit.Egyszerre keveset próbáltam enni.Sajnos nekem teljes mértékben nem sikerült kihagynom a nyílvános helyi hányást, alig vártam, hogy legalább a vonatról leszáljak.:)
2010. ápr. 26. 21:40
 5/9 anonim ***** válasza:
én végighánytam az első trimesztert. csak a kóla segített, jó hidegen, kis citrommal. mindíg legyen nálad zacsi!
2010. ápr. 26. 22:39
 6/9 anonim ***** válasza:
én is végig hánytam az első trimesztert de nekem szinte semmi nem jött be.Még a sima vizet is kihánytam semmit nem tudtam enni sem nagyon.Én nem tudtam mást tenni vártam amig elmúlik...
2010. ápr. 27. 00:49
 7/9 anonim ***** válasza:

Én hadakoztam...ettem reggel. De semmi nem működött. Egyszer nem hánytam de annak is megvolt a visszaütője, mert hánytam később. Ráadásul iszonyatosan válogatós lettem. Nem tudok kekszet enni pl. mert undorodom tőle és még sokmindentől.

Szóval leültem Anyámmal és megbeszéltük, adjam meg magam a természet szavának és hányjak békésen reggelente hamár annyira muszáj. Aztán letudom az egészet az egész napra. Úgyhogy inkább nem ettem felkelés után... fél óra kb és jött a róka. Aztán a tej és a kalács. Ez így 2 hónapig minden reggel.

Most azonban a kaja szagra vagyok nagyon érzékeny főleg reggel és este és róka ha valami nem tetszik.

A pogácsa csak kereken jó, a paradicsomot nem lehet összerakni mással mint pl. uborka és szóba sem jöhet semmi olyan ami piros színű főtt kaja....komplett idióta lettem.

14 heteske

2010. ápr. 27. 02:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is minden praktikát kipróbáltam, de nekem csak a hideg kóla szüntette meg reggel és utána egész nap semmi bajom nem volt, ha folyamatosan tele volt a hasam:)

20. hetes km

2010. ápr. 27. 07:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi, a kóla nekem is segített.
2010. ápr. 27. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!