Lehetek terhes fogamzásgátló mellett?
Szerintem is valami nem kerek így.
Ha az uccsó mensid 23.án kezdődött, jól szedted a gyógyszert, akkor holnap kellene megjönnie 🤦♀️
Én 3 évig szedtem ugyanazt a gyógyszert, de mindig a szünet 5. napján jött meg a megvonásos vérzésem, vagyis nem 28 naponta, hanem mindig 26 naponta. Oké, nem drasztikus különbség, de na, csak cáfolnám, hogy "egyszerűen képtelenség", hogy ne x napokra jöjjön meg.
Kérdező, csinálj egy terhességi tesztet ismét, max 1-2 nap múlva, ennyi késéssel már kimutatná. Csak a teljes önmegtartóztatás jelenti a tökéletes védelmet, minden más védekezési forma mellett teherbe lehet esni, akármi is van. Ha akkor is negatív, akkor viszont orvoshoz fordulnék, mert az valóban nem az igazi, ha a gyógyszer mellett nem jön meg.
6!
Akkor fuss neki még1x.
Nekem is a szünet 5.napján jön meg.
Hétfőn elkezdem. Szedem 3 egész hétig. És a 4.hét péntekjén jön meg minden hónapban. Tehát az 5.gyógyszer mentes napon.
Vérzek péntek, szombat, vasárnap, hétfő. De hétfőn már veszem be az új levél első szemét.
Ha mindig az 5.gyógyszer mentes napon jön meg, akkor hogy lenne 26nap?
Egyszer szerdán, utana meg hétfőn jön meg pl? Nem mindig ugyan azon a napon 4 hetente? 🤦♀️
3*7=21
21+5=26
Egy ciklus ugyebár vérzéstől vérzésig tart. Akkor is, ha mesterségesen, gyógyszerrel állítod be. És nem várod meg a vérzés végét az újabb gyógyszeres körrel, legalábbis nálam nem múlt el 2 nap alatt, szóval a vérzésem 4. napján (29. nap, ugye miután letelt a 7 napos szünet) kezdtem neki az újabb levélnek. Vagyis de, kijön a matek. Hétfőn elkezdesz egy levelet, beveszed az utolsót 3 hét múlva vasárnap, pénteken megjön (ez a 26. nap), hétfőn új levelet kezdesz. Nem értem, mi nem jön ebben ki. 3 évig csináltam így, mindig ugyanúgy megjött (történetesen pont pénteken, és mivel mindig reggel 7:00-kor ébresztőre vettem be a szemet, ezért mindig délelőtt 9-10 körül jött), csak tudom, miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!