Más is volt megfázva terhesség alatt?
Terhességem alatt 2-szer is!
Semmi baja nem lesz a picinek.
Igyad a teàt tovàbbra is,gyümi,c-vitamin.
Meleg àgy,nyakig betakarva:)
Boldog babavàràst!
Most vagyok 26 hetes, és másfél hete nagyon megfáztam, láz, orrfújás, köhögés, gyengeség, meg minden, ami ezzel jár - nagyon megijedtem, hogy valami baja lesz a babának, de azt mondta az orvos, hogy ne aggódjak, ott bent ő jól érzi magát, védett a betegségem ellen és csak magammal foglalkozzak, hogy gyorsan meggyógyuljak. Strepsilsen kívül nagyon mást nem lehet szedni, inkább sok gyümölcs-zöldség, húsleves, mézes-citromos tea és pihenés.
Kicsit hosszabb a gyógyulás, mint gyógyszerrel, de már majdnem teljesen felgyógyultam anélkül is, a babóm meg egyfolytában rugdal, ebből tudom, hogy jól van - úgyhogy ne aggódj, a picinek nem lesz baja :) gyógyulj meg!
Szia!
Ne izgulj sokan megfáznak a terhesség alatt mégsincs baja a picurnak.Én az 5-dik hétben voltam megrfázva,minden okés.
7 hónapos kislány anyukája
Nem lesz baja a picinek. Sok meleg tea és gyümölcs.
Sok pihenés!
Ne aggodj!Nem lesz semmi baj!
En is pont 7 hetes voltam mikor megfaztam,en is rengeteg mezes teat,hagyma teat,narancsot...stb-t ettem es ha nagyon kapart atorkom elszopogatta 1 negrot vagy Tantum vetdet....Es minden a legnagyobb rendben volt.
Pihenj sokat!Ugy is olyan zord ido van kinn,h ilyenkor amugy is az ember legszivesebben egesz nap takaro alatt maradna :D
Udv,13 napos kisfiu anyukaja
Én ma vagyok 10hetes,és nagyon megvagyok fázva,pont megakartam kérdezni,amit te kérdeztél,igy legalább tudom hogy semmi baja nem lesz a babonak.
Jobbulást nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!