Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is volt megfázva terhesség...

Más is volt megfázva terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Csütörtökön leszek 7 hetes,picit fáj a torkom,és megvagyok fázva.Iszom a rengeteg mézes teát,eszem a gyümölcsöt és zöldséget.Csak nem lesz baja ettől a babának.Más is volt megfázva?Minden rendben volt?
2008. dec. 29. 11:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Terhességem alatt 2-szer is!

Semmi baja nem lesz a picinek.

Igyad a teàt tovàbbra is,gyümi,c-vitamin.

Meleg àgy,nyakig betakarva:)

Boldog babavàràst!

2008. dec. 29. 11:08
 2/11 anonim ***** válasza:

Most vagyok 26 hetes, és másfél hete nagyon megfáztam, láz, orrfújás, köhögés, gyengeség, meg minden, ami ezzel jár - nagyon megijedtem, hogy valami baja lesz a babának, de azt mondta az orvos, hogy ne aggódjak, ott bent ő jól érzi magát, védett a betegségem ellen és csak magammal foglalkozzak, hogy gyorsan meggyógyuljak. Strepsilsen kívül nagyon mást nem lehet szedni, inkább sok gyümölcs-zöldség, húsleves, mézes-citromos tea és pihenés.

Kicsit hosszabb a gyógyulás, mint gyógyszerrel, de már majdnem teljesen felgyógyultam anélkül is, a babóm meg egyfolytában rugdal, ebből tudom, hogy jól van - úgyhogy ne aggódj, a picinek nem lesz baja :) gyógyulj meg!

2008. dec. 29. 11:16
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,és neked is jobbulást.
2008. dec. 29. 11:19
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne izgulj sokan megfáznak a terhesség alatt mégsincs baja a picurnak.Én az 5-dik hétben voltam megrfázva,minden okés.

7 hónapos kislány anyukája

2008. dec. 29. 11:32
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem lesz baja a picinek. Sok meleg tea és gyümölcs.

Sok pihenés!

2008. dec. 29. 11:52
 6/11 anonim ***** válasza:

Ne aggodj!Nem lesz semmi baj!

En is pont 7 hetes voltam mikor megfaztam,en is rengeteg mezes teat,hagyma teat,narancsot...stb-t ettem es ha nagyon kapart atorkom elszopogatta 1 negrot vagy Tantum vetdet....Es minden a legnagyobb rendben volt.

Pihenj sokat!Ugy is olyan zord ido van kinn,h ilyenkor amugy is az ember legszivesebben egesz nap takaro alatt maradna :D

Udv,13 napos kisfiu anyukaja

2008. dec. 29. 12:35
 7/11 anonim ***** válasza:
14 hetesen voltam beteg.39-os volt a lázam. Még is gyönyörű, 4 kg- os babám született.Ha lázas lennél akkor minden kép csillapítani kell pl: panadollal. Mihamarabbi gyógyulást.
2008. dec. 29. 13:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia. Én is voltam beteg, kétszer is, bár lázam nem volt egyszer sem. De átvészeltük mindketten gond nélkül. :-)
2008. dec. 29. 15:51
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2008. dec. 29. 18:01
 10/11 anonim ***** válasza:

Én ma vagyok 10hetes,és nagyon megvagyok fázva,pont megakartam kérdezni,amit te kérdeztél,igy legalább tudom hogy semmi baja nem lesz a babonak.

Jobbulást nektek.

2008. dec. 29. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!