Mit tegyek, ha nem tudok örülni a terhességemnek, holott tervezett volt?
Ez csak a hormonok játéka...
A család pedig segìtsen minél többet. Ne legyél egyedül és szükség esetén menj el pszichológushoz.
Köszönöm mindenkinek! Aranyosak vagytok!
Elgondolkoztam én is már a pszichológuson, mivel ez a probléma immár 6 hete tart, csak magamban őrlődöm...
elvetetni valószínűleg nem lennék képes (nyilván ha betegek, akkor muszáj) azzal a tudattal sem tudnék élni...
2 gyermeket terveztem, úgy éreztem kettőnek mindent (főleg figyelmet) meg tudok adni, de soha álmomban sem gondoltam, hogy valaha ikreim is lehetnek, és így már teljesen bepánikoltam...
Ahogyan az egyik anyuka is írta, én is úgy éreztem, hogy ezért élek, hogy anyuka legyek és feleség, és az első gyermekünkkel teljesen rózsaszín felhőkben voltam, minden tökéletes és meghitt volt, és így vártam is a következőt, sosem gondoltam, hogy nem fogok egyszer örülni, annyira haragszom magamra...
Olyan sokat sírtam és szenvedtem a babánkért, volt több vetélésem is stb
Egyáltalán az is hihetetlen, hogy kettő sikerült azonnal, úgy hogy bele sem csaptunk a lecsóba teljesen tulajdonkeppen... biztosan ennek oka van, gondolom hogy igenis így kell lennie, mégis érthetetlen, hogy ilyen érzelmi helyzetbe kerültem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!