Vérzékeny méhszáj?
Már 2 hete vérzek, de az orvos megvizsgált és azt mondta először, hogy nincs semmi baj, valószínűleg megeröltettem magam, feküdjek, szedjem a progeszteront meg a magnéziumot. Aztán pár napja elég sok vér távozott belőlem. Megvizsgált egy másik orvos ő szerintem is minden oké. A méhem zárt és volt szívhang is. Aztán mondta, hogy eléggé érzékeny a méhszájjam, mert ahogy hozzá ért már vérzett is. Azt mondta mindenkinek az ilyenkor, de nekem még jobban.
Az volt a papíromon, hogy vérzékeny méhszáj.
Másnak is volt ilyen? Lett valami baj ebből?
Nekem is ez volt. De nekem terhesség nélkül is előfordul, hogy vérzik, mondjuk egy erőteljesebb aktus után.
Terhesség alatt meg sokkal többször volt. Főleg az elején.
Köszönöm a válaszokat.
És Ti egész végig feküdtetek vagy azért csináltatok ezt azt?
Én nem véreztem igazán, de barnázás miatt (progeszteron pótlás mellett) kétszer voltam dokinál az első trimeszterben. Az oka nem derült ki, bár elől fekvő méhlepényem lett, eleinte rálógott a méhszájra, de szerencsére utána már jó helyen volt :)
És nekem szülésig nagyon fájt minden vizsgálat, pedig terhesség előtt és utána meg se kottyant, annak sem derült ki az oka...
Remélem nálatok is rendben lesz minden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!