Ha kesik a peteeres akkor a menstrucio is ?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Eleg osszetett a dolog mert masfel hetet kesett a peteeresem , egyutt is voltunk a parommal ra 5 napra mentem mas okbol nogyogyaszhoz aki azt mondta ma meg fog jonni . Azota egy het telt el gorcsolt a hasam erzekeny a bimbom neha hanyingerem van. Marcius 6.an volt utoljara mensim de ha ugye tolodik az is akkor legkozelebb szombaton ( aprilis 15 ) lenne esedekes. 3. Baba lenne de most teljes kaosz van.. csinaltam egy tesztet nagyon halvanyan mintha lenne ott valami de lehet hogy csak szaradasi csik. Volt mar valaki hasonlo helyzetbe?2023. ápr. 12. 14:45
2/3 anonim válasza:
Igen tolódik, ha ez alapján április 15-én kellene megjönnie akkor holnap a 10-es tesztnek már mutatnia kellene hogy mi van.
3/3 A kérdező kommentje:
De akkor az orvos miert latta ugy ,egy hete hogy aznap fog megjonni? Esetleg akkor lehetett a beagyazodas es amiatt volt vastagabb a nyalkahartya?
2023. ápr. 12. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!