Nem tudom mi van. Jó lenne valakitől valami tanács. Tapasztalat?
szia!
Ha azt mondták nincs baj akkor nem kell aggódnod! nekem is volt de akkor voltam 5 hetes én nem kaptam rá semmit 5 napig erös barna folyásom volt.söt még az orvos se nézett meg csak mikor elmúlt a barnázás,de hála istennek egyben maradtunk!lehet hülyeség de én sokat beszéltem neki és próbáltam csak a pozitív dolgokra gondolni.Valószinű hogy neked meg pattanhatott egy ér belül és az vérzik.Viszont azt nem írtad mennyi idös vagy de gondolom ha túl vagy a genetikán akkor min.12 hetes.Nyugodj meg és csak pihengess!
Szia!
6 hetesen én is véreztem egyszer,igaz,csak egy napig.
Pihenj sokat,és igaza van aki előttem írt,beszélgess babáddal,és ne idegeskedj,mert az nagyon nem használ.
Szia! Gyakori,hogy a kismamák bevéreznek,barnáznak. Tudok olyat,aki a terhessége alatt szinte minden hónapban barnázott kicsit,mégis egészséges babája született. Azért a vetélés kockázata miatt pihenj sokat,szedj magnéziumot továbbra is,de ne aggódj nem vagy egyedül ezzel a problémával.
Én úgy sejtem,köze van a vérezgetésnek a menzesz kiamaradásához is,és mintha a szervezet próbálna menstruálni,de mivel otta baba,nem sikerül.Van,akinél menziidőben jön ez a dolog,azért gondolom ezt. Én pl. minden hónapban,amikor meg kellett volna jönnie,és ugyebár a baba miatt nem tudott,herpesszel küzdöttem.
Köszönöm, hogy írtatok!14. hetemet taposom.Nem, görcsölni nem görcsöltem egyáltalán.Nekem az 5.hétben volt barnázás 4 napig, onnantól szedem az utrogestant.Gyenge vagyok,igyekszem nem idegeskedni, de az első terhesség teljesen problémamentes volt.Hát, most meg ez van.
Csak ez a hosszú ideje tartó barna folyás-tisztulás aggasztó.De mit tehetek ez van...Még egyszer köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!