Epilepszia és terhesség?
Sziasztok! 8 hetes terhes vagyok, a héten voltam ultrahangon már ver a kis magzatom szíve :)
17 éves korom óta epilepsziás vagyok, Lamolep-et szedek 2x200 mg-t. Van köztetek aki ugyanezt szedte/szedi és egészséges a babája? A kezelőorvosommal még nem tudtam ez ügyben konzultálni.
Kérlek nyugtassatok meg, mindefélét lehet olvasni ez ügyben.. Már szedek terhes vitamint! Viszont nem tervezett terhesség(de örülünk neki) így előtte nem szedtem folsavot.
Köszi: egy 27 éves izgulós kismama😃
Szintúgy Lamolepet szedek, csak 2x50 mg-ot. Nem terveztük a babát, így előre én sem szedtem folsavat, viszont a terhesség alatt végig. Jelenleg 28 hetes vagyok, szerdán voltunk legutóbb ultrahangon, minden a legnagyobb rendben a picivel, genetikai ultrahangokon is rendben volt minden.
Bár nekem még a terhesség előtt azt mondta a szakorvos, hogy olyan kevés a gyógyszeradagom, hogy nem lesz gond a várandósságnál sem, de azért majd ha megszületik és akkor is rendben lesz minden, akkor leszek 100 %-ig nyugodt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!