Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Diákhitel elengedése, terjesség?

Diákhitel elengedése, terjesség?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most olvastam erről, hogy egy gyermek születése esetén is elengedik a diákhitelt. Ez arra az esetre is vonatkozik, ha nem fejeztem be a tanulmányaimat?

2023. ápr. 5. 10:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ohh, igen. Én szülés után akarom bejelenteni. Ha 91. nap után akarod bejelenteni, akkor vagy ez kell, vagy szerintem ezt lehet helyettesíteni egy 91. napos igazolással, amit fel lehet használni arra is, ha van babaváró vagy csok és ott szeretnéd bejelenteni, hogy jön a második. Mindkettőt a terhesgondozó nőgyógyásztól kell kérni.
2023. ápr. 9. 18:12
 12/14 anonim ***** válasza:

7-es!

Azért nem "pont kicsúsztál". Eleve a gyereknek eztán kellene megszületnie is.

2023. ápr. 16. 16:59
 13/14 anonim válasza:
Ez engem is érdekel. Tényleg elengedik, nincs semmilyen apróbetűs rész? Valamint az egyik cikkben azt olvastam, hogy elengedik, a másikban azt, hogy kifizetik. Nekem nem ugyanaz a kettő. Ha valakinek van már tapasztalata, az megosztaná légyszi?
2023. ápr. 20. 10:32
 14/14 anonim ***** válasza:

[link]

Mi csak a 2 gyerek után "a felét elengedik"-be estünk bele eddig. Sima ügy volt, az egész online zajlott.

2023. ápr. 20. 12:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!