Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan, aki most babát...

Van olyan, aki most babát vár? Hogy érzitek magatokat terhesen?

Figyelt kérdés
Voltak/vannak nagyon durva rosszullétek?
2023. ápr. 4. 08:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia:) én most vagyok 11hét+5 napnál . Eddig egész jól telt a terhességem hálistennek :) Voltak azért rosszabb napok persze, ami nálam a durva émelygést jelenti.. Bármit ettem mindentől rosszul voltam, de most már egy pár napja jobb a helyzet. Inkább a mellfájdalom ami minden napos az elejétől kezdve…de minden kibírható :)

Te is babát vársz? :)

2023. ápr. 4. 11:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt, reflux. Borzalmas, aludni sem tudtam, fulldokoltam a gyomrom tartalmában ahogy le feküdtem. Szerencsere kb egy hetet szendvedtem aztán kaptam rá gyógyszert, azóta szuper minden. Remelem később sem lesz nagyon rossz. 16 hetes kismama
2023. ápr. 4. 11:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem napi szintű hányás kísért terhességem 5.ik hetetol a 15/16hetig talán valahogy így most vagyok 21+6 napos terhes ikrekkel a savam szokott néha vissza jönni hogy a babák fel nyomtak a gyomrom de kibirhato :)
2023. ápr. 4. 12:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én 12 hét + 4 napos vagyok. Holnap megyek genetikai uh-ra.

Émelygések, bélgörcsök, mellfájdalom. Eddig kb. ennyi.

2023. ápr. 4. 13:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

13+6 vagyok ma, szerencsére nincsenek tipikus terhes tüneteim, így nagyon jól bírom😊

terveitek szerint meddig fogtok dolgozni és milyen munkakörötök van?

2023. ápr. 4. 16:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én alapból itthon vagyok, van több kicsi is.

A legelsővel rögtön tp-re mentem veszélyeztettség miatt, azóta nem voltam a munkahelyemen.

2023. ápr. 4. 16:58
 7/9 A kérdező kommentje:

Gratulálok nektek!

#1, nem várok babát, (majd a későbbiekben lesznek gyerekeim)

viszont nem tudom, az minden esetben igaz, hogy a kisgyerekes anyukát nem veszik vissza a munkahelyére?

2023. ápr. 4. 17:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én munkahelyem nem küldi el a kisgyerekes anyákat.
2023. ápr. 4. 18:05
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

5ös vagyok, egy multinál dolgozom

visszavesznek mindenkit, akit csak tudnak

persze van, h ha vki pl soron dolgozott 3 műszakban és nincs irodai munkához végzettsége, affinitása, akkor nem biztos, h tudják foglalkoztatni olyan pozícióban, ami 1 műszakos és 4 vagy 6 órás

de alapvetően visszavesz mindenkit

2023. ápr. 4. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!