Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érdemes ezzel orvoshoz menni?

Érdemes ezzel orvoshoz menni?

Figyelt kérdés

2 nappal ezelőtt mikor elment mosdóba egy nyálkás hüvelyváladékban volt 2 pötty élénkvörös vér csepp.

Tegnap reggel egy nagyon pici barnás váladék volt azóta semmi.

Amikor két nappal ezelőtt picit véres volt akkor aznap

Voltunk együtt a párommal.

Most vagyok a 11 hétben, de azóta nem tudok megnyugodni igazán :(

2023. ápr. 3. 07:52
 1/4 anonim ***** válasza:
91%

Nem, igazából úgysem tud ilyemsmivel semmit csinálni, mivel nem komolyan vérzés, valószínűleg nincs is semmi gond.

Elpattant egy ér vagy picit lejjebb van a méhlepény. Mármint most elmész, garantálom, hogy az égvilágon semmit nem fog csinálni.

2023. ápr. 3. 08:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én ennyivel nem mennék. De ez én vagyok.

Ha téged megnyugtat, menj be nyugodtan, nem fognak elküldeni.

(2.terhességemnél 7x véreztem. Nem csak ennyi volt mint leírtál. Egészséges a 1.5éves lányom aki időre született)

2023. ápr. 3. 08:04
 3/4 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem is normális együttlét után, valószínűleg elpattant egy ér. Viszont ha az jobban megnyugtatna ha egy orvostól kapsz választ akkor hívd fel esetleg a nőgyógyászod. De tényleg szerintem sincs semmi ok az aggodalomra :)
2023. ápr. 3. 08:05
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
Ezzel felesleges.
2023. ápr. 3. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!