Terhesség 6. hetében zöldes széklet mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Terhes vitamint szedek.
6+4 vagyok ma.
Az utóbbi 4 napban kétszer voltam wc-n, mindkétszer sötétebb, zöldes szekletem volt.
Mitől lehet ez, aggodnom kellene?
2023. ápr. 2. 20:50
3/8 A kérdező kommentje:
Nem ettem spenótot.
Annyi vasat szedek, amennyi van a magzatvedo vitaminban.
2023. ápr. 2. 21:00
4/8 anonim válasza:
Milyen vitamint szedsz? Nekem a jutavittől van félelmetes színű székletem. :D szinte már fekete.
5/8 anonim válasza:
Biztosan tudom amúgy, hogy a vitamintól, mert amikor abbahagytam pár hétre, akkor elmúlt ez a “tünet”. Aztán ahogy újra szedni kezdtem, megint olyan lett a cucc.
6/8 anonim válasza:
Nekem a vastól full fekete.
A vitaminod leírását nézd meg, mellékhatásokban nem-e ír róla valamit.
7/8 anonim válasza:
Sziasztok. A jutavit magzatvédő valóban félelmetes színű székletet eredményez, az elején én is megijedtem, ráadásul brutál mennyiségű vasat is tartalmaz. Szóval nyugi, ez normális. :)
8/8 A kérdező kommentje:
Aztaaa, köszönöm a megnyugtatást, én is a Jutavit-et szedem! :)
2023. ápr. 3. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!