HCG akkor is termelődik, ha mondjuk már másfél hete nem fejlődik az embrió?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 2. 15:20
1/8 anonim válasza:
Hogy érted? Vérvételre gondolsz, vagy arra, hogy a teszt pozitív?
2/8 anonim válasza:
Igen, de nem növekszik a megfelelő ütemben. A vetélés/műtét után kezd csökkenni.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem vérvétel, hanem terhességi teszt.. Ma csináltam, és a teszt csík sokkal erősebb mint az eddigi tesztek, a kontrollcsíknál is erősebb. Egyébként a vetélés egyáltalán nem biztos, vérzés volt kb 10 napja, 6 napja voltam uh-n, petezsákban szikholyag van (akkor 5+1 voltam), holnapután megint uh…és annyira izgatott vagyok, nem bírom ezt a bizonytalanságot🫤
2023. ápr. 2. 16:20
4/8 anonim válasza:
1. vagyok. Marha jó, hogy lepontoztatok, aztán csak kiderül, hogy arra gondolt, amit kérdeztem.
Kérdező, ebből semmire sem lehet következtetni, simán lehet az, hogy most egyszerűen koncentráltabb volt a vizeleted.
Mondjuk amúgy ha 10 napja volt a vérzés, és 6 napja látszólag mindent rendben találtak, akkor nem értem, mit pörögsz vetélésen...
5/8 A kérdező kommentje:
Mert mikor a vérzés volt azt mondták nekem hogy vetélés… akkor csak egy üres petezsák volt. A következő uh-ra másik helyre mentünk, akkor látszott a szikhólyag. Ez utobbi annyit mondott, hogy hematoma van a petezsák körül, és hogy majd vissza kell mennünk 6 hetesen..
2023. ápr. 2. 18:46
6/8 anonim válasza:
15 ezer volt a hcg de nem lett szívhang 9 hétre sem, 5-6 hétben nézettem hcg t.
Semmit nem mutat
7/8 A kérdező kommentje:
Sajnálom utolso…☹️ én is ettől félek, szörnyű lehet…
2023. ápr. 2. 19:30
8/8 anonim válasza:
Mivel tudtam a pontos ovut, így nem volt váratlan sajnos, mikor nem volt szívhag első alkalommal. Mivel előtte szakítottam meg egy beteg terhességet, ez már meg sem viselt annyira.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!