Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy terhesség...

Normális, hogy terhesség alatt rendeződik a cukrom, inzulinom?

Figyelt kérdés

Évek óta diétát tartok PCOS, IR miatt de valahogy az értékek sosem voltak az igaziak, gyógyszerre még nem volt szükség.

Jelenleg 19 hetes terhes vagyok, előrébb hozatta a nőgyógyászom a terheléses cukrot, ahol az értékeim azt mutatják hogy rendeződött a dolog pedig most eszem pont olyanokat, amiket eddig kerültem, cukor, liszt stb. Járt már így más is?

2023. ápr. 2. 10:45
 1/4 anonim ***** válasza:
12%

És miért eszel pont most szarul?

Beteg gyereket akarsz?

2023. ápr. 2. 12:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért lenne beteg gyereke azért, mert cukrot, meg fehér lisztet eszik? Ne ijesztgessük már a kismamákat, pláne feleslegesen.
2023. máj. 7. 23:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért 2-es, mert aki IR-es, az 90 %, hogy terhesen gdm-es lesz. A kezeletlen gdm pedig koraszüléshez, halvaszüléshez, idegrendszeri sérüléshez vezethet.
2023. máj. 8. 06:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem szentírás. Én pl. Nem csak IR-es vagyok, hanem csomó más, egyéb bajom is van, még sem lettem cukorbeteg a terhességem alatt, sőt, jobb a cukrot, mint valaha.
2023. máj. 9. 07:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!