Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy teherbe estem?

Lehetséges, hogy teherbe estem?

Figyelt kérdés

A barátommal nemrég együtt voltunk, 2 menet volt egymás után, kb 10 perc volt a kettő között. Egyszer sem ment el bennem, megszakítással védekeztünk. Ez az ovulációm előtt 1-2 nappal történt. Az ovulációm előtt 4-5 nappal is ugyanígy voltunk együtt. Szerintetek mennyi lehet az esélye, hogy teherbe estem?

Csak a félreértések és kioktatások elkerülése miatt, eddig óvszerrel védekeztünk, de beszéltünk már erről és nem lenne baj, ha becsúszna a baba, mindketten örülnénk, szóval emiatt választottuk ezt a módszert, élesben pedig majd akkor fogunk próbálkozni, ha már összeköltöztünk (már ha addig nem sikerül be), több, mint 2 éve együtt vagyunk, és a költözés is nemsokára esedékes.:)

2023. márc. 31. 02:44
 1/7 anonim ***** válasza:
13%

A megszakításos védekezés az nem védekezés! Nem lehetett ez olyan jó menet, ha kevesebb mint 10 perc alatt elsült a barátod, biztos, hogy tőle akarsz gyereket? Gondold ezt át kérlek!

Ha nem lenne baj, hogy be csúszik a gyerek, akkor csináljátok nyugodtan, nem is értem amúgy, hogy akkor mi a kérdés. Nem tökmindegy? Ha úgyis akartok gyereket… Ritka idióták vagytok megtaláltátok egymást, juhú! Gratula! Egyikotoket sem az Eszeert szeretik..

2 éve vagytok együtt ez ám hosszú idő.Ja, nem. A kapcsolatok ugyanis 3 év után szoktak tönkremenni, a pasid más csajt fog farkalni,utaljak ezt az időszakot majd ha megszületik a gyerek meg a Terhesség vége fele már semmihez sincs kedve a csajoknak ugyebár. Aztán pokoli 3 év hacsak nem bízza babysitterre. És te ilyen emberrel karos összekötni az eleted. Mivel nem az eszedert szertnek lesz megfelelő körülmény. Lurkoknak? Mert ugye hat nem kereshettek vmi jól, a gyerekhez meg sok lovetta kell ugyebár. Sok sikert a baba projekthez de tényleg nem értem a kérdést.

2023. márc. 31. 04:46
 2/7 anonim ***** válasza:
11%
Na a pregunta lemaradt : nem vagy terhes nyugi. A spermiumok ugyanis nem fognak felmaszni és beagyazodni.Azért ettől több kell!
2023. márc. 31. 04:48
 3/7 anonim ***** válasza:
97%
Uhh, micsoda rosszindulatú válasz... Ne foglalkozz vele. Persze, lehetsz terhes, de erre nincs túl sok esély így.
2023. márc. 31. 07:52
 4/7 anonim ***** válasza:
97%
Ha tényleg ovuláció előtt voltál 2 nappal, és volt termékeny nyákod is, akkor teherbeshettél. A termékeny nyákban a spermiumok több napig is életben maradnak, hogy ott kivàrják a petesejtet. Cserháti Herold Janka anyagai között tudsz erről bővebben olvasni. Nekem kifejezetten javasolta is az orvosom, hogy ovulàció előtt is legyünk együtt, ne csak alatta, mert így lehet tutira menni.
2023. márc. 31. 08:16
 5/7 anonim ***** válasza:
97%

Az első válaszoló egy keserű, rosszindulatú, fogyatékos nő lehet. Szánom.

Kérdezőnek; kevés esély, de volt már példa rá. Ha nem lenne gond, akkor nincs baj.

2023. márc. 31. 08:47
 6/7 anonim ***** válasza:
73%
Az egyes válaszoló szerintem nem is nő. A felnőtt párkapcsolatoknál szoktam a megkeseredett fèrfiak ilyen hangnemben ilyen lekezelően írni. Így ezzel ne foglalkozz.
2023. márc. 31. 12:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Én kb minden kapcsolatban megszakítással védekeztem, és sose lettem terhes (emiatt van is bennem egy kis félsz hogy talán nehezen fog menni most hogy akarunk). Mások viszont arról is beszámolnak hogy megszakítás/gumi/tabletta mellett is teherbe estek. Szerintem minimális nálatok az esély, de nyilván nem nulla.
2023. ápr. 2. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!