35 hetesek vagyunk és nagyon-nagyon köhögök, gyógyszert nem szedhetek ugyebár de a STODAL szirupot lehet inni? Használ valamit?
Szia!
Nemrég én is nagyon köhögtem és nekem a Tantum Verde az, ami nagyon bevállt. Attól tudtam csak elaludni is az első 2 napban, amikor nagyon köhögtem...aztán egyre kevésbé köhögtem. :) Mostanra teljesen jól vagyok, úgyhogy csak ajánlani tudom, hátha neked is beválik.:)
29 hetes kismama
28 hetes vagyok és a Sinupret-et szedem.
Néha csepp, néha drazsé formályában.
Csak gyógynövények vannak benne. Ha a torkod is fáj akkor a cseppet nem ajánlom mert marja a torkot.
Köszi a válaszokat/tanácsokat, a Stodal-nál maradtam egyelőre, remélem használni fog, az éjszaka nagyon rossz volt, sokat köhögtem és a pocim is nagyon fájt és fáj még mindig kicsit, a sok erőltetéstől
Remélem hamar elmúlik.
Szia!
Nem igaz, hogy nem lehet gyógyszert bevenni, menj dokihoz, ha még nem tetted, nehogy nagyobb baj,szövődmény legyen!
Mindig inkább egy kismamáknak is szedhető gyógyszer, és a betegség eltüntetése, mint a betegség...
Próbálj hagymateát is inni, ízlés szerint, kb. 4 evőkanál cukrot megpirítasz, karamellizálsz, majd mikor ugye folyékony, öntesz hozzá olyan fél/1 liter vizet, mikor forr(ó), beleteszel 1 fej vöröshagymát, csak a koszos, külső héjat kell leszedni róla, kicsit állni hagyod, és kész, karamell íze van, a hagymának inkább a szagát érzed, ha beleszagolsz a teába, az ízben csak egy kis olajosság érezhető.
Jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!