Lehet, hogy terhes vagyok. De ma szörnyű migrénem van. Gyógyszert nem merek bevenni,1-2- korty kávét tudtam csak inni. Mivel tudnám egy kicsit enyhíteni?
Figyelt kérdés
2008. nov. 6. 07:52
1/6 anonim válasza:
Miből gondolod hogy terhes lehetsz?
2/6 anonim válasza:
INkább tesztelj, nem szabad a képzelettel játszani, az csak megrémít valakit! A tesztelés legalább kimutat valamit, ami szerint igazíthatod a napjaidat, tevékenységeket! Nyugodtan tesztelj, ha neg. akkor végy be a fejfájásra vmit!
3/6 anonim válasza:
Panadolt nyugodtan bevehetsz,az lehet terhesség alatt is használni.Igyál sok folyadékot és próbálj meg aludni.
4/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok!az előző válaszadónak köszönöm!
aZ Első kettőnek pedig azt üzenem, hogy a FELTETT KÉRDÉSRE válaszoljanak legközelebb!!
Amúgy teszteltem! POZ. lett, csak holnap után megyek dokihoz,aki talán megerősít..!Ezért írtam ,hogy lehet!!!
2008. nov. 6. 12:36
5/6 anonim válasza:
Legközelebb a poz. teszttel is kezdheted!!! Igy nem tudhatjuk hogy mi zajlik le benned!!! Egyébként a kérdésedre válaszoltunk! Ha valami, akkor a dokidtol kérj tanácsot! JO babavárást!
6/6 anonim válasza:
Ha legközelebb egyértelműen teszed fel a kérdésed, akkor esetleg máshogy válaszolnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!