Megfáztam, és fáj a torkom, lehet valami gyogyszert szedni rá? Én Strepsilst szopogatok. Ártok vele a babának,10hetes vagyok.
Mi van a betegtájékoztatóra írva?
Én inkább nem szednék semmit, forró tea, méz...
De ha nagyon gyógyszerpárti vagy, akkor TantumVerde... bár én nem hiszek ezekben...
Jobbulást!
Hát, még nagyon korai a terhességed, én a te helyedben azt nem szedném! Inkább langyos tea, citrom! én bioparoxot használtam, de nem az első harmadban! Vagy még próbáld meg a homeopátiás szereket! Homogene 9, azt hiszem ez a neve!
Jobbulást!
A Homeogene 9 nagyon jó és nyugodtan szedheted terhesen is torokfájásra! Ami fontos, az az, hogy betartsd a szedési útmutatóját, de ez is annyiban, hogy valóban hatásos legyen, mert ártani ez biztos nem árt a babádnak.
Én általában tartok itthon egy kis homeopátiás házipatikát, én is terhesen "szoktam rá" és mivel nagyon bevált, azóta is ezeket használom:
Náthára: Coryzalia
Torok/mandulagyulladásra: Homeogene 9
Köhögésre: Stodal
Vírusos betegségekre: Oscillococsinum (bármelyikkel együtt lehet szedni)
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!