Lehet ebből szülés?
Sziasztok!
38+3 hetes vagyok. Kb 2 napja van, hogy 5 percenként keményedik a hasam, elvétve mensi szerű görcsök is szoktak lenni de azok nem rendszeresek, derekam is fáj.
Tegnap voltam az utolsó CTG-n ahol valós fájásokat mutatott a gép, de mind ebből csak a keményedést érzem (volt, hogy 100-as volt a görbe)
Doki megvizsgált manuálisan ami hát rettentő volt de még semennyire nem vagyok nyitva...
Ma éjszaka is keményedtem, most reggel is, de semmi mensiszerű görcs csak talán nagyon tompán néha 😅
Szerintetek ezek tényleg valós fájások? Lehet belőle baba a napokba? Szerda este mindenképp ballonnal indítanak.. adig jó lenne magától jönne. Volt valaki ilyen helyzetbe?
Front van. Meleg hideg egymas utan sokszor.
Barmi lehet.
Amugy ha a vizsgalat faj szolj ra h ne tagitson. Ha csak megnezi annak nem szabad fajnia. Akkor faj ha a megszajadba dugja az ujjat.
A hátrahajló méh akkor van, amikor nincs benne gyerek, terhesen nyilván elég hamar kiegyenesik fölfelé, ahogy növekszik a "tartalma", rádásul a méhszáj alapból is ugyan ott van, mint előrehajló méhnél, semmiben nem befolyásolja a vizsgálat menetét.
Amúgy miért indítanak ballonnal 38 hetesen?
Nekem ezek a 36.héten kezdődtek. A kiírt napon szültem. Nekem is hátra hajló méhem van. Ennek csak akkor van jelentőssege, ha nincs benne baba. Babával mindenkinek ugyan olyan. Sosem fájt egy vizsgálat sem.
A ctg meg.... amíg nem fájt semmim, olyan fájásokat mutatott, hogy bele kellett volna kb halnom. Mikor meg tenyleg belehaltam, azt mondta a doki, nem fájhat ennyire, mert nem mutatja a gép 🤦♀️
Miért indítanak?
Én is inzulinos cukros voltam, csak a terminus túllépés miatt indítottak, a 38 héttől megfigyelésen voltam bent a kórházban.
#6.
Hatrahajló méhem van, soha nem fájt még a vizsgálat. A méh addig lehet hátrahajló, amíg nem esel teherbe, és nem emelkedik ki a méhed a helyéről. Ezt hívják kézzel tagításnak, undorító dolog egy orvostól, ráadásul kéretlen beavatkozás.
Ezek jóslófájasok lehetnek inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!