Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama aki...

Van itt olyan kismama aki semmit nem érzett abból, hogy terhes? És csak akkor tűnt fel neki amikor már jó ideje elmúlt a vérzése, hogy hoppá lehet terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Az érzésnél gondolok a has szurkálásra feszítésre pisi ingerre szag undorra rosszullétre stb. stb.
2010. okt. 7. 13:43
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem nem jött meg a menstruációm,és egy hét múlva teszteltem ami mutatta a terhességet.Sejtésem volt,mert mindig óramű pontos ciklusaim voltak,még első szülésem után is,és zöld utat kapott a kistestvér :) 34h.kismama
2010. okt. 7. 13:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Nálunk ez úgy volt, hogy volt egy vetélésem, és utána hónapokig "rágörcsöltünk" a témára...aztán kicsit elfáradtam hónapról hónapra figyelgetni a dolgokat...így mikor nem jött meg 1-2 napig nem nagyon foglalkoztam vele, mikor eltelt 1 hét, akkor már kezdtem örülni, és akkor mentem dokihoz, mikor már másodjára sem jött meg.Tesztet is csak "poénból" csináltam, nem is tudom hanyadik héten.Ez így volt jó nekem, nem ért csalódás.(az elsőnél 5 nap késé után csináltam pozis tesztet, aztán 2 napra rá megjött)

Holnap leszek 38 hetes, és már nagyon úgy érzem, hogy hamarosan megérkezik a kis srácunk:)

2010. okt. 7. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Én 8 hetes terhes voltam, amikor kezdett gyanús lenni a dolog. Nekem sosem volt rendszeres a menzeszem, így a kimaradás nálam nem volt jel, hisz nem tudtam mikor kéne kimaradnia. Aztán egyik reggel iszonyatosan rosszul lettem, hányingerem volt. Gondolkodtunk a férjemmel, hogy biztos elrontottam a gyomromat (mert a babát el sem mertük hinni, már régóta próbálkoztunk és épp abban a fázisban voltunk, hogy akkor most egy kicsit hanyagoljuk a dolgot), dehát nem ettem semmi olyasmit, amitől lehetne. Így végül kizárásos alapon maradt a terhesség. Férjem lement tesztet venni, amit másnap hajnalban megcsináltam és + lett!!! El sem mertük hinni, így vettünk még egyet, ami szintén, pedig az már nem reggeli első vizelet volt. És mindez a házassági évfordulónkon! :)

Nálad is ez a helyzet? :)

2010. okt. 7. 15:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem május elején meg volt a mensim, utána napra pontosan 4 hétre a hónap végén szintén "megjött" 2-3 napig de az már csak olyan szo-szo volt, de én betudtam mensinek. Június végén egyáltalán nem jött meg de görcsölt a hasam, feszült a mellem én meg gondoltam csak késik, türelmesen vártam, hogy megjöjjön, de nem jött meg július végére sem. Akkor csináltam két tesztet, mondanom sem kell mindkettő pozitív volt. Irány az orvos, akkor már 12 hetes volt a baba. Most 22 hetesek vagyunk. Semmit nem éreztem belőle. Se hányás, se hányinger, se undor, se kívánoság, se sűrűn pisilés, semmi. Remélem végig ilyen probléma mentes leszek.
2010. okt. 8. 10:58
 5/7 A kérdező kommentje:

Gratulálok nektek.

Azért kérdeztem mert ma vagyok 44. napon és mikor elméletileg meg kellet volna jönnie akkor volt 3 napig egy kicsi. Rózsaszínes barnás valami de nem erős vérzés. Ma reggelre is volt ilyen. Úgyhogy már nem is reménykedem…

Mikor terhes voltam akkor nagyon fájt a hasam meg a méhem, igaz gyógyszerrel sikerült teherbe esnem az első időben csillagokat látam)

Valószínüleg nincs baba:((((((

2010. okt. 8. 12:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Miért nem csinálsz egy tesztet, akkor biztosabbat tudnál és talán megnyugodnál. írj, ha van valami fejlemény!
2010. okt. 8. 16:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Sajnos a teszt negatív...vérzés is van.
2010. okt. 10. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!