Van itt olyan kismama aki semmit nem érzett abból, hogy terhes? És csak akkor tűnt fel neki amikor már jó ideje elmúlt a vérzése, hogy hoppá lehet terhes vagyok?
Nálunk ez úgy volt, hogy volt egy vetélésem, és utána hónapokig "rágörcsöltünk" a témára...aztán kicsit elfáradtam hónapról hónapra figyelgetni a dolgokat...így mikor nem jött meg 1-2 napig nem nagyon foglalkoztam vele, mikor eltelt 1 hét, akkor már kezdtem örülni, és akkor mentem dokihoz, mikor már másodjára sem jött meg.Tesztet is csak "poénból" csináltam, nem is tudom hanyadik héten.Ez így volt jó nekem, nem ért csalódás.(az elsőnél 5 nap késé után csináltam pozis tesztet, aztán 2 napra rá megjött)
Holnap leszek 38 hetes, és már nagyon úgy érzem, hogy hamarosan megérkezik a kis srácunk:)
Én 8 hetes terhes voltam, amikor kezdett gyanús lenni a dolog. Nekem sosem volt rendszeres a menzeszem, így a kimaradás nálam nem volt jel, hisz nem tudtam mikor kéne kimaradnia. Aztán egyik reggel iszonyatosan rosszul lettem, hányingerem volt. Gondolkodtunk a férjemmel, hogy biztos elrontottam a gyomromat (mert a babát el sem mertük hinni, már régóta próbálkoztunk és épp abban a fázisban voltunk, hogy akkor most egy kicsit hanyagoljuk a dolgot), dehát nem ettem semmi olyasmit, amitől lehetne. Így végül kizárásos alapon maradt a terhesség. Férjem lement tesztet venni, amit másnap hajnalban megcsináltam és + lett!!! El sem mertük hinni, így vettünk még egyet, ami szintén, pedig az már nem reggeli első vizelet volt. És mindez a házassági évfordulónkon! :)
Nálad is ez a helyzet? :)
Gratulálok nektek.
Azért kérdeztem mert ma vagyok 44. napon és mikor elméletileg meg kellet volna jönnie akkor volt 3 napig egy kicsi. Rózsaszínes barnás valami de nem erős vérzés. Ma reggelre is volt ilyen. Úgyhogy már nem is reménykedem…
Mikor terhes voltam akkor nagyon fájt a hasam meg a méhem, igaz gyógyszerrel sikerült teherbe esnem az első időben csillagokat látam)
Valószínüleg nincs baba:((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!