13+1 hetesen 2mm-es nyaki redő miatt csinaltattunk PrenaTestet, kinek mikor lett eredmény? Hány nap kb?
2mm soknak számít ?
Bocsi a hülye kérdésért de nálunk is annyi volt és azt mondták tökéletes érték! Egyenként makk egészséges lányom született!
Külföldön élek, akkor úgy látszik itt más a helyzet! Azt mondták 3 mm-nél kell aggódni 3,5 felett van baj!
Remélem a kérdezőt az én tapasztalatom megnyugtatja picit! Szorítok, hogy minden ok legyen. 🙏🏻
Igen, én is ezt olvastam..
Első orvos ahol voltam nagyon ránk ijesztett 4,7mm mért, kb. 2 perc alatt megállapította, amire azt mondták utána hogy teljesen rosszul mért az orvos és értékelhetetlen képek ,azután 2 orvoshoz is elmentem mindkettő 2mm mért.
Egyik orvos azt mondta hogy ez és épp a határon van, a másik azt hogy szerinte normális de nem írja felül az előző orvos leletét, úgyhogy megnyugtataskepp megcsináltattuk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!