7 hetesen 78mm embrio kicsi?
Ma voltam első ultrahangon, és annyit mondott az orvos hogy lehet hogy kicsit kisebb (inkább hét 5 nap körül felel meg) én viszont biztosra tudom hogy 7+0 napon voltam, mert mindig 28 napos a ciklusom. Soha egyszer sem volt még máshogy. Tudom, hogy a napokban ez nagyon pici eltérés, inkább az embrió mérete nem tudom hogy nem kicsi-e.
De volt szívhang, azt mondta rendben van csak lehet kicsit később fogant.
Nagyon jó helysn, jó dokinál voltam, úgyhogy biztos jol mért.
(Utolsó menstruációm első napja egyébként január 31 volt, ovu teszteltem is és biztos hogy február 14-én volt az ovulációm)
Hogy lehet 65 meg 78 mm? Valamit elnéztetek. 6 hetesen még akkora, mint egy rizsszem. 65 mm az 6,5 cm....
Nekem 6+0 hetesen 4,3 mm volt (tehát fél cm) és volt szívhang.
Szerintem 7,8 mm lehet de az is rendben van.
Nekem 6+2 hetesen volt 3 mm, 2. babám pedig kereken 7 hetesen 2 mm de ott picit hosszabb volt a ciklus (32 napos) így tudtam, hogy nyilván nem lesz sokkal nagyobb.
Nem számít, engedd el. Én végigparáztam emiatt az első trimesztert, mert sokkal nagyobb eltérés volt, pedig én is tudtam, hogy nem foganhatott később.
Ha a doki azt mondta rendben van, akkor nyugodtan higgy neki.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Igen, elírtam: 7,8mm-nek mérte.
Én elég biztos vagyok a korában, legextrémebb esetben is 6+6 naposnak kell lennie. De meglátjuk, remélem minden rendben lesz vele!
Előkerestem a kisfiammal ekkori leleteimet, már elég régiek, vele 5 éve jártam “ebben a cipőben”. Szóval teljesen elfelejtettem már a dolgokat.
Őt is 3-4 nappal kisebbnek mérték. 6+1-nek mérték az első uh-h, pedig akkor már 6+5 volt kb, és csak 4,16mm a CRL. De szívhangja neki is volt.
Szóval ilyen szempontból megnyugtató, hogy nincs nagy különbség. Aztán majd az idő úgyis mindent eldönt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!