Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes kismama vagyok....

20 hetes kismama vagyok. Mikor mozgok akkor faj a jobb fele a hasamnak. Menjek-e orvoshoz?

Figyelt kérdés
2008. jan. 5. 12:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem feltétlen jelent rendellenességet a kis fájdalom. Ha viszont nem tudsz megnyugodni hívd fel az orvosodat és ő megmondja szükséges -e vizsgálat elvégzése.

2008. jan. 5. 12:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én 21 hetes vagyok és ugyanez a problémám,csak nekem a bal oldalam fáj kb.14-ik hét óta.Voltam dokinál aki megvizsgált és nem talált semmit.Valószinü ahagy nő a bébinyom valami szervet.Ez csak az én esetem,megnyugvásképpen azért kérdezd meg a dokidat,jobb ha téged is megvizsgál.Üdv!
2008. jan. 5. 13:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekek is szokott fájni a pocakom jobb fele sőt néha nagyon nemrég kórházba is küldtek miatta, de nem találtak semmit (hála égnek) és azt mondták h most kezd el igazán nőni a baba és nyom valamit vagy mivel előtte aktívan spotroltam az én szöveteim, méhtartó szalagaim, hasizmaim nehezebben nyúlnak és az jár ilyen nagy fájdalommal. Igazat mondhattak mert mióta kenem reggel este jó sok körömvirág krémet bemasszírozok a pocakomhoz azóta megszűntek a fájdalmak. Van gyuladáscsökkentő, puhító hatása és nem csak a bőrbe hanem az az alatti rétegekbe is beszóvódik. Ajánlom neked is h próbáld meg! 22 hetes kismama
2008. jan. 5. 17:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem sajnos a hasam bal oldalában van egy fájdalom már 4 éve, kétszer körbevizsgáltak mindenhol, de nem találtak semmit. Én már megszoktam, de most 18 hetes babámat féltem. Szóltam a dokinak, megvizsgált és annyit bírt mondani, hogy ha nem lesz rosszabb, akkor jöjjek a következő "kötelező" vizsgálatra....

Szomorú, de nem tudják, mitől van...

A terhességnél amúgy minden normális, ami nem jár lázzal, vérzéssel és görcscsel, és ezzel le van rendezve...

Ne félj, biztos a baba van olyan helyen, hogy ahogy nől, már nyom valamit.

2008. jan. 5. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!