Akik szednek Magnerot gyógyszert azok válaszait várom. Magnéziumnak felel meg vagy valami másra szokták felírni? S mire írják fel?
A Magnerot nevezetű gyógyszerről kérdeznék. Az magnéziumnak felel meg vagy valami másra szokták felírni? Veszélyeztetett terhes vagyok, 5 és 13 hetesen vérzéseim voltak. A kórházban magnézium ciritet írtak fel s utrogestamot, majd elmenetem ahhoz az orvoshoz (nem fogadott), akihez járni akartam, s az abba hagyatta velem s magne b6-ot írd fel, aztán az mivel nem vállalt el, másik orvoshoz kerültem, akinél egy db-ig szedtem a magne b6-ot, de mondta, csak akkor szedjem, ha görcsölök, ami sosincs. A vérzéseim is görcsök nélkül voltak.
Végül amint abbahagytam a magne b6-ot, véreztem, s annyit mondott, hogy szedjek MAGNÉZIUM MAGNEROTOT, az egyik gyógyszertárban ki is adtak, amikor így kértem. De következő alkalommal egy másik gyógyszertárban annyit mondtak, hogy a Magnézium s a Magnerot más. Melyiket kérem? A nő szerint vagy magnéziumot veszek vagy magnerotot.
Én egészen addig abban a tudatban voltam, hogy magnéziumot szedek. Akkor ez most mi s mire írják fel?
Tudnátok segíteni?
Köszönöm a válaszokat. Most már tiszta. Nekem csak az elején voltak enyhe menstruációhoz hasonló görcseim, azóta nem. Mikor kérdezik, vannak-e görcseim, szoktam mondani, hogy nincs. De csak tudja az orvos. Annyit mondott, ha görcsölnék magneb6-ot szedjek be, s rá egy hétre írta fel a magnerotot.
Nekem vérzésnél semmi panaszom nem volt, sőt észre se vettem, hogy vérzek, csak mikor wc-re kellett mennem, láttam, hogy tiszta vér vagyok. 13 hetesen volt utoljára, azóta semmi. Most vagyok a 24. hétben.
én pont amiatt szereztem be Magnerot-ot mert elegem volt abból hogy napi 6szem magneB6-ot vegyek be.
a magnerot 500as a magneB6 50es.
nekem mondta a dokim hogy egy db magnerot fedezi az egész napi magnézium adagom.
nekem ez a tapasztalatom,és így sokkal gazdaságosabb is :)
Csak azért szólok hozzá, mert valaki azt írta, h nem lehet túladagolni a magnéziumot, és hasmenés lesz, távozik, ha túl sok lenne.
HÁT NEM!!!!! A TÚLADAGOLÁS KÖNNYEN MEGTÖRTÉNHET, ÉS SÚLYOS KÖVETKEZMÉNYEKKEL JÁR: Halálos szívlassulás, eszméletvesztés, zavarodottság. Azonnal mentőt kell hívni, gyomormosás enyhítheti a tüneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!