Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32. Héten mennyire aktív a...

32. Héten mennyire aktív a babátok?

Figyelt kérdés
Néha nagyon aktív, de ma éppen nagyon nyugodt. Olvastam hogy lassan nyugisabb lesz a hely szűke miatt. Nálatok hogy van ez? :)
2023. márc. 18. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Bár már nem vagyok várandós, de mikor az voltam a kisfiam a 40. hétig (születéséig) bulizott odabent vígan, abszolút nem érdekelte, hogy nem fér el... :D
2023. márc. 18. 21:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálam ahogy szűkült a hely, annál inkább úgy tűnt, mintha állandóan mozogna. Feszítgette magát, nyújtózkodott, többször volt, hogy beakasztotta a kis lábát a bordám alá. Azt hittem meghalok. A végén ruhán keresztül is tökéletesen látszott, hogy hol csúcsosodik a kis sarka, néha láttam, hogy azt nézi, akivel beszélgetek. :D Lehet, hogy kevesebbet mozgott, de az élmény abszolút nem ez volt.
2023. márc. 18. 21:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Néha diszkózik ma pl nyugis volt
2023. márc. 18. 21:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem reggel aktív meg este. Napközben kevésbé:) de vannak olyan napok amikor amúgy alig akar megmoccanni máskor meg önmagához képest sokat ficereg 32+4
2023. márc. 19. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!