Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kezdődtek a jósló...

Mikor kezdődtek a jósló fájások ? Milyen volt ? A baba mozgása aktív vagy nyugodt volt ?

Figyelt kérdés

2023. febr. 19. 21:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Aznap kezdődtek mikor a szülés. Nem rémlik, hogy lett volna szignifikáns eltérés a baba mozgásában. Miután elindult a vajúdás, meg már nem igazán erre koncentráltam, hogy őszinte legyek.
2023. febr. 19. 21:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Első babámnál nem voltak egyáltalán jósló fájások. 39.héten megkezdődtek a fájások, elfolyt a magzatvíz, és 5 óra múlva kibújt a kislányom, aki aznap alig alig mozgott.

Most 2.babánál a 37.héten kezdődtek a jósló fájások-valószínüleg front hatására- aktív a bébi. Még várom a folytatást

2023. febr. 19. 21:32
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nékem 4 héttel a szülés előtt kezdődtek, a 35. héten. A baba pörgött, forgott, rúgott, csuklott a szülés napjáig, néha nem tudtam elhinni, hogy hogy nem szakadt ki a hasam.
2023. febr. 19. 21:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
35. Héten kezdődött. 36 ra megszületett a fiam (megfelelő súllyal és magassággal).
2023. febr. 19. 21:51
 5/13 anonim ***** válasza:
81%
Nekem már a 32. héten kezdődött. Be is kerültem a kórházba visszatartásra...
2023. febr. 19. 22:22
 6/13 anonim ***** válasza:
81%

1. Nem volt

2. A szülésindítás előtti napon volt pár az orvostól hazafelé vezető úton

2023. febr. 19. 22:49
 7/13 anonim ***** válasza:
40%

A kisfiammal nagyon nehéz volt a terhesség.

Főzés közben sírtam, nem bírtam felmenni az emeletre a wc- re,mert annyira görcsöltem és ez már a 30. hét környékén volt. Ő állandóan mozgott,alig tudtam aludni, nem éreztem, hogy kevesebbet mozogna a fájások előtt.

Végül a kiírt nap után 1 nappal kezdődtek a fájások, majd rá 2 napra császárral született meg, mert leesett a vérnyomása( angliában nem sietik el a dolgot)

A kislányom 37. hétre született decemberben.

Valahol éreztem, hogy hamarabb fog érkezni , de nem csak azért mert a fiam születésénél komplikációk voltak ( belső vérzés), akkor mondták is az orvosok, hogy valószínű, hogy a következő koraszülött lesz.

Egyszerűen éreztem, hogy sietnem kell a ház feldíszítésével karácsonyra, mert ha karácsony előtt szülök, akkor, nem tudom a fiamnak megadni azt a karácsonyt, amire igazán emlékezni fog ( egy hete lett 3 éves)

A terhességem ezerszer könnyebb volt, mint a fiamnál.

A 36. héten kezdtem el érezni azt, hogy talán menni kellene a kórházba, de annyira el voltam foglalva a dekorálással, hogy a kórházi táska még nem volt kész, de szerencsére téves riasztás volt, és másnap be is pakoltam mindent.

Itt se volt egyszerű a dolog. Csütörtökön megfázást éreztem magamon, hánytam lázas voltam. Majd éreztem a fájásokat.

Bekerültem a kórházba, először covidos voltam, majd kiderült, hogy sepsisem van és preeclampsia ,a vérnyomásod magas tőle. Azzal valóban baj volt az utolsó hetekben.

Végül vasárnap ( 12.18.) műtöttek meg, pont betöltöttem a 37. Hetet, másnap haza is engedtek. Ő sokkal nyugodtabb baba volt a pociban és most is.

Itt se éreztem, hogy az aktivitása változna.

2023. febr. 19. 23:12
 8/13 anonim ***** válasza:

Nekem hajnal 2-kor, a nyákdugó távozása után. Előtte durva menstruációs görcsökre ébredtem, kimentem pisilni, törlésnél ott volt a papíron a nyákdugó, és onnantól nem múltak a menstruációs görcsök. Rendszertelenül jöttek, 5 percre, 10 percre, 8 percre. Néha bele is aludtam a fájásokba.

Napközben semmilyen forró fürdőre, zuhanyra nem múltak. Reggel volt terhesgondozás, délben bementünk a kórházba, de aztán inkább haza jöttem, mert nem voltak elég erősek a fájásaim, bár nekem más volt a véleményem, mint amit a ctg jelzett :D

Befekhettem volna osztályra, de inkább itthon akartam szenvedni.

Estére már konkrétan egyenesen állni nem tudtam a fájdalomtól, késztetést éreztem a nagyon hangos nyőgésekre, jajgatásra.

Este 10-re 3 percesekkel visszamentünk a kórházba, burkot repesztettek és hajnal 3-ra megszületett a kisfiam.

2023. febr. 19. 23:30
 9/13 A kérdező kommentje:

Húha köszönöm mindenki válaszát, tényleg mindenkinél elég egyedi.😃

És a fájdalom milyen jellegű ?

Nekem tegnap volt az hogy vásárolni voltunk, és ahogy járkáltam, időnként nyilaló érzés jelent meg hirtelen lefelé többször is, illetve este szúró érzés volt a gyomromba, tüdőm e egyszerre, mellé hányinger (sose hánytam) most reggel pedig menzesz szerű fájdalomra keltem, azt hittem csak a pisi miatt “szaladtam”is WC-re, de épp hogy cseppent 😅

Tehát arra gondoltam nem e elkezdődtek a jóslók vagy csak véletlen🤷🏻‍♀️

Első baba tehát nincs tapasztalatom milyen ez stb

2023. febr. 20. 08:56
 10/13 anonim ***** válasza:

8-as vagyok, engem egy az egyben a nagyon durva menstruációs fájdalomra emlékeztettek ezek a fájások. Amikor egyszerre önt el a forróság és a hideg érzet.

Én konkrétan az ágyban egy párnát tettem a hasam alá, és égnek meredő hátsóval ringatóztam jobbra-balra órákon át.

2023. febr. 20. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!