6+3 hetes terhesen ez jónak számít?
most nem azert...de miert nem ot kerdezed? :-D ilyen orvos kerdesek ide..? szerinted van itt anyuka aki tudja ezeket az adatokat? :-D
szerintem ha rendellenes lenne mondott volna valamit az orvos
Nem tudom sajnos, elő kéne keressem a papírt. Szerintem ezt fejből senki nem tudja.
Feleslegesen ne stresszeld magad, ilyenkor még nagyon pici, volt szívhang ez jót jelent. Az orvos fogja mondani ha valami nem jó, ne aggódj.
Tényleg káros saját magadra az a szemlélet hogy már most össze akarod hasonlítani mások értékeivel. Ha most ideírnak 4-en nagyobbat akkor megijedsz, hogy túl kicsi. Ha ideírnak 4-en hogy nekik kisebb volt, akkor megnyugszol/vagy megijedsz hogy túl nagy.
Semmit nem jelent így hogy a doki szerint rendben van és volt szívhang is.
Baj bármikor történhet sajnos, a 12. hét után csökken jobban az esélye a vetélésnek statisztikailag, de ez megintcsak nem jelent semmit az egyénre vetítve.
Próbálj megnyugodni, az a legjobb neked és a babának is, hosszú az a 9 hónap.
Mennyi volt Neked a szívhang?
Nekem a doki azt mondta, hogy az eltelt időnek megfelelőek az értekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!