12 hetes terhes vagyok, és mostanában elég sokat fáj a fejem. Ha már nagyon elviselhetetlen, akkor 1-1 panadolt be lehet venni?
Figyelt kérdés
2008. dec. 28. 16:22
1/5 anonim válasza:
szia nekem a dokim algopirint irt fel! De az lenne a legjobb ha inkább borogatnád, vagy fokhagymát ennél egy 2-3 gerezdet! nem tudom hogy kávézol e, de nem lehet hogy le megy a vérnyomásod?
2/5 anonim válasza:
a panadolban úgy tudom paracetamol a hatóanyag, azt szerintem szetheted már így 12 hetesen. Én amikor már nagyon nem bírtam olyan 3 nap után vettem be és nem lett semmi baj.
3/5 anonim válasza:
A Panadolt nyugodtan szedheted. En amugy nagyon fejfajos vagyok, es nekem a Coca-Cola jott be. Ilyenkor el lehet gondolkodni, melyik a kevesbe karos.
4/5 anonim válasza:
nekem is sokat fájt a fejem a front miatt, én amikor érzem h kezd fájdogálni, akkor iszom egy gyenge tejes kávét. próbálj meg előbb cselekedni és ne a gyógyszer legyen az első.
5/5 anonim válasza:
Szia! En is fejfajos tipus voltam, vagyok es nekem is a dokim a Panadolt ajanlotta. Szerencsere bevalt. Meg akkor is azt vettem be amikor megfaztam, persze csak napi egyet es azt is 2-3 napig. De semmi baj nem lett:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!