Lehet baj belőle?

Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok. Hogy a baráti kör ne jöjjön erre rá, megittam két sört. Lehet baja a babának? Csak később szeretném elmondani másoknak (csak párom tudja és anyósom) , ha az orvos azt mondja minden rendben van az első ultrahangon.

2023. márc. 17. 18:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
75%

Hűha...itt aztán van baj! 2 oatobaságot is elkövettél: 1. Nyakalod a sört miután épp csak megtudtad, hogy babás vagy, 2. Ezt még ki is írod netre, hogy ország-világ rajtad röhögjön!

Siralmas...

2023. márc. 18. 10:41
 22/25 anonim ***** válasza:
89%
En arra a reszre lennek kivancsi, hogy a barataid szerint aki nem iszik akkor mar egybol terhes? Egyszeruen nem lehet alkohol nelkul letezni? Nem lehet anelkul nemet mondani, hogy magyarazkodni kelljen? Halat adok az egnek, hogy engem senki nem traktal alkohollal, es ha nem iszom, nem feltetelezi senki, hogy azert utasitom vissza mert terhes vagyok.
2023. márc. 18. 20:18
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is olyan társaságunk van, ahol mindenki szokott inni, de amikor terhes lettem mondtam hogy nem kérek mert... (dolgozok később, vezetek, gyógyszert szedek...)

Lehet h valaki sejtette is, de nem voltak olyan tahók hogy rákérdezzenek.

Máskor ne kockáztass inkább!

2023. márc. 18. 20:27
 24/25 anonim ***** válasza:
0%

A korábbi évszázadokban, amikoris nem tudták felvilágosulatlan elődeink, hogy az alkoholnak vannak nem kívánt hatásai is, akkor is ittak a várandós nők, mert vagy nem volt mindig tiszta víz, vagy mert jótékony hatást is tulajdonítottak neki, pl vérképző, izomlazító hatások. Mind ki is haltunk sajnos.

2 sörtől semmi baj nem lesz, vészmadarak.

2023. márc. 19. 20:52
 25/25 anonim ***** válasza:
89%
24. És volt is degenerált utód bőven.
2023. márc. 19. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!