Lehet baj belőle?

Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok. Hogy a baráti kör ne jöjjön erre rá, megittam két sört. Lehet baja a babának? Csak később szeretném elmondani másoknak (csak párom tudja és anyósom) , ha az orvos azt mondja minden rendben van az első ultrahangon.

2023. márc. 17. 18:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
72%
9es! De te akkor 4-5hetes voltál akkor még nem vagyok összeköttetésben, 7hetesen már igen.....
2023. márc. 17. 20:18
 12/25 A kérdező kommentje:
4%-os volt és gyakorlatilag csak egyet ittam meg. Egyszeri esetről beszélek. Nem napi szintű dologról!
2023. márc. 17. 20:28
 13/25 anonim ***** válasza:
25%
Kerdezo,itt mindenki szuperanyu,aki megmondja a tutit...en nem hinnem,hogy egy sortol bajotok lehetne.
2023. márc. 17. 20:33
 14/25 anonim ***** válasza:
90%
Igen,es megis megtalaltam az okot arra,hogy ne igyam meg,es ahogy irtad nincs meg osszekotetes. A kerdezonel mar van.Tudja a terhesseget megis megitta. Most meg fel is lesz haborodva,mert azt hitte mindenki megdicseri,mert 7hetesen tudott terhessege mellett ivott. Mindegy hany %-os az az ital draga kerdezo! Megittad felelotlenul,ennyi.
2023. márc. 17. 20:35
 15/25 anonim ***** válasza:
92%

Kedves 13#

Ha valaki attol lesz szuperanyu,hogy a tudott terhessege alatt nem iszik meg 4%-os sort sem,akkor igen ! Szuperanyuk vagyunk! 🙂

2023. márc. 17. 20:38
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Az alkohol terhesen méreg. Egy sör is sok lett volna, nemhogy kettő.
2023. márc. 17. 20:42
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem, hogy kérdést írsz ki, ergo aggódsz, viszont amikor azt írják, hogy nem kellett volna, még meg is magyarázod......

Ha szerinted a kettő csak 1 volt, és csak 4%-os, és ez tök oké, akkor minek írtad ki a kérdést?

Nyilván ennyitől valószínűleg nem lesz baja a picinek. De nem értem, felnőtt fejjel miért mások számítanak? Azért iszol, hogy ne jöjjenek rá, hogy terhes vagy? Hány éves vagy, 18? Ezer meg egy oka lehet, hogy valaki nem iszik alkoholt. Gyógyszert szed, vérvételre kell mennie, korán reggel vezet, satöbbi. Mondhattál volna elég sok mindent, miért nem iszol.

2023. márc. 17. 21:11
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Én 6 hetesen voltam egy nagy családi összejövetelen karácsonykor annak idején. Kínáltak mindennel is amit korábban ittam. Én azt mondtam erős gyógyszert kell szednem,nem iszok,most csak üdítő. Simán megértették és koccintottunk üdítővel. Szerintem sokan nem csak azért írják,mert megittad,hanem hogy fontosabb volt,hogy mit gondolnak a barátaid,mint a baba.
2023. márc. 17. 21:52
 19/25 anonim ***** válasza:
88%

Az elobb meg ketto volt, most mar csak egy lett belole ?

Valoszinu nem artott, de ha megis -mivel idegmereg- majd jusson eszedbe ha a gyerekednek valami fogyateka lesz.

2023. márc. 17. 23:30
 20/25 anonim ***** válasza:
87%
Nem volt jó ötlet, ne csinálj ilyet többet, főleg nem ilyen buta indokkal, le kell szarni, ki mit gondol, de semmi baj nem lesz. 3-as: olvass már utána, mitől alakulhat ki magzati alkohol szindróma - nem a korai terhességben megivott 2 üveg sörtől. Amúgy a 7. héten alakul ki a köldökzsinór, nem az van, hogy onnantól megy át minden a baba vérkeringésébe is, amit a mama bevitt (gyógyszer, alkohol stb.)?
2023. márc. 17. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!