Lehet baj belőle?
Kedves 13#
Ha valaki attol lesz szuperanyu,hogy a tudott terhessege alatt nem iszik meg 4%-os sort sem,akkor igen ! Szuperanyuk vagyunk! 🙂
Én csak azt nem értem, hogy kérdést írsz ki, ergo aggódsz, viszont amikor azt írják, hogy nem kellett volna, még meg is magyarázod......
Ha szerinted a kettő csak 1 volt, és csak 4%-os, és ez tök oké, akkor minek írtad ki a kérdést?
Nyilván ennyitől valószínűleg nem lesz baja a picinek. De nem értem, felnőtt fejjel miért mások számítanak? Azért iszol, hogy ne jöjjenek rá, hogy terhes vagy? Hány éves vagy, 18? Ezer meg egy oka lehet, hogy valaki nem iszik alkoholt. Gyógyszert szed, vérvételre kell mennie, korán reggel vezet, satöbbi. Mondhattál volna elég sok mindent, miért nem iszol.
Az elobb meg ketto volt, most mar csak egy lett belole ?
Valoszinu nem artott, de ha megis -mivel idegmereg- majd jusson eszedbe ha a gyerekednek valami fogyateka lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!