Szerintetek terhes vagyok?
2 napja kellett volna megjönnie.
Nagyon fájnak a melleim és jó nagyok is lettek. (A mell érzékenysége a menzesz alatt is megjelenik.)
Csináltam ma 4(!!) tesztet… :-)
Ebből 3-nál megjelent a második csík, de csak halványan.. minden tesztet délután csináltam.
A storyhoz hozzátartozik, hogy pajzsmirigy alulműködésem van és a méhem is később fejlődött ki.
A párommal az ősi módon védekezünk, ugyanis lassan már tervezzük a dolgot.
Szóval csekély az esélye, de mégis ezek a halvány csíkok kicsit felcsigáztak.
Hogy is tudok ide képet feltölteni?
Elvileg bármilyen halvány is a csík azt jelenti, hogy "tehes" vagy. Lehet, hogy olyan fázisban csináltatta amikor még a hCC szinted alacsony volt, ez terhesség alatt a későbbiekben növekszik. Bár az ha 2 napja csúszik a menstruáció lehet csak a stressz és frusztráció oka is.Nem vagy nőgyógyász ezt előre megmondom,csak még mielőtt valaki azt hinné játszom a netdokit. Szerintem a legjobb az lenne ha gyorsan időpontot foglalnál a nőgyógyászodhoz ő tud egyértelmű és pontos eredményt mondani és szakmai véleményt alkotni.
Ui.:Ha tényleg terhes vagy gratulálok!
90%, hogy terhes vagy.
A halvány csíkos dologra pedig csak annyit, hogy a reggeli első vizeletben mindig több HCG hormon van, mint a napközbeniben. A helyedben csinálnék azért egyet reggel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!