Első ultrahangra megyek 20-án. Nem tudom mire számítsak, de a férjem is szeretne jönni. Vajon beengedik őt is? 7+3 hetes leszek akkor.
Hát azért ne balhézzon sztk -ba … nem is értem ezt, hogy gondolta, mi elmentünk kétszer baba mozira hogy a férjem is lássa ilyen egyszerű…
Amugy én utáltam az összes apukát a vároba egyik nagyobb pöcs volt mint a másik tisztelet a kivételnek… de leül … meg se fordul a fejébe, hogy felálljon… mikor van ott más hölgy is lényegtelen hogy terhes vagy sem illetve látszik már rajta vagy sem … esznek isznak lehúzzák a maszkot mert csak mert ő azt is megteheti …. Ha én kibírom nagy hassal ugyan bírja már ki ő is …
Ha annyira bent akar lenni a férjed, menjetek maganba! Nagyon gáz ha elkezd ott balhézni, és szépen be is fogtok ezzel mutatkozni.
Nekem se jöhetett be egyszer sem a férjem, sőt csak a legelső alkalommal tudott velünk jönni, a többinél anyósom kisert el, de mindig kaptunk képet. Illetve 3x voltunk 4d ultrahangon, ott pedig lehet ugye akár több családtag is
Ezen a terhesség megállapításon még legjobb esetben is csak egy gombócot lehet látni. Nincs baba alakja, nekem a szívhangot sem mutatták meg soha, pedig kifejezetten kértem. Fotót lehet csinálni a monitorról, ha megkéred őket. Nekem legalábbis mindig lehetett több különböző helyen. Majd a 24. héten menjetek együtt babamozira, az elég nagy élmény egy jó helyen. :)
Nézd, kb erről marad le, ezt is csak 1 percig látja. Ezért kár megutáltatni magatokat az ottani személyzettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!