Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Derékfájás a 6. héten, mire utal?

Derékfájás a 6. héten, mire utal?

Figyelt kérdés
2008. dec. 28. 13:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Arra hogy terhes vagy:)

Semmi gond,hidd el,fog még fàjni jobban is,söt.

Amugy enyhiteni tudsz egy jo kis ülöfürdövel rajta!

Boldog babavàràst!

2008. dec. 28. 14:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia,

Ha eddig nem mozogtál, akkor arra, hogy a lustinak most fizeted az árát.

Sajnos a terhesség során egyre jobban fog fájni. Kérd meg párod, hogy esténként gyengéden masszírozzon meg, próbálj meg ha ülő munkát végzel többet sétálni. Ezen túl semmit sem mutat.

Boldog babázást

2008. dec. 28. 14:15
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, ezekre gondoltam én is plusz még arra hogy elhalt a baba mert a derékfájás annka a jele is lehet legalábbis ezt olvastam
2008. dec. 28. 14:39
 4/5 anonim ***** válasza:
10%
6 hetesen terhesen NEM a terhesség miatt fáj a derekad! Majd akkor fog fájni, ha már nagy lesz a hasad. 6hetesen semmi köze a terhességhez a derékfájásnak.
2008. dec. 28. 15:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Én azt nem tudom megmondani biztosra, hogy köze van-e hozzá.

Csak azt tudom, hogy nekem 6-9 hetes koromig nagyon fájt, egy mosogatást sem bírtam végigcsinálni egyhuzamban.

9 hetesen vérzéssel és görcsökkel megindult a vetélés. Még aznap műtéttel befejezték a terhességem és onnantól kezdve mintha elvágták volna a fájdalmat.

Az igazsághoz tartozik, hogy amúgyis derékfájós vagyok, de nem annyira, hogy egy mosogatásnak kétszer kelljen nekiveselkednem.

De ebből ne azt a következtetést vond le, hogy most akkor el fogsz vetélni, mert ez így biztos nem igaz.

Ez az én személyes tapasztalatom.

2008. dec. 28. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!