Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A vizesedést meg lehet valahog...

A vizesedést meg lehet valahogy előzni?

Figyelt kérdés

Első terhességemnél sajnos nagyon sokat híztam (20 kilót), de a nagy része víz volt. 22. hétig 4 kiló plussznál jártam, akkor kezdődött a nyár, jött a meleg, és elkezdtem irreálisan sokat hízni, volt hogy 5 nap alatt feljött 2 kiló. Ettől egyrészt a motivációm is elveszett hogy odafigyeljek, plusz mozogni is sokkal nehezebben tudtam, így sajnos a legvégére zsírban is híztam. Egészségügyi problémák is lettek belőle, magas vérnyomás, óriás baba, sürgősségi császár. 90 kilóval mentem szülni, 76-tal jöttem haza.

Most a második terhességemnél azt mondta az orvos figyeljek oda jobban, jó lenne 10 kiló plusz alatt maradni. 13. héten vagyok, -2 kilónál járok a rosszullétek miatt de félek hogy nyáron megint elkezdek vizesedni. Hogyan előzhetném meg?

2023. márc. 9. 10:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sokat pihenj és mozogj is inni kell sokat.

De ha hajlamos vagy rá akkor sajnamind1

Esetleg egy cukros diéta segíthet..

Én cukros voltam diétával 10kg ment fel.

2023. márc. 9. 10:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Rengeteg folyadékot kell fogyasztani
2023. márc. 9. 10:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Sok folyadék és sok alma. 3szor voltam terhes sosem vizesedtem.
2023. márc. 9. 11:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Sok folyadék és sok mozgás, főleg séta. Nyáron majd mondjuk reggel és este majd, amikor nincs nagy meleg. Vénás torna is jó. Gyors szénhidráttal is kell vigyázni (gyümölcsök, pékáruk, köretek, zacskós dolgok...). Én az elsővel nagyon vizesedtem, szintén ilyen plusz 20 kiló az utolsó 3 hónapban, addig alig. A másodikkal nem volt ilyen gondom.
2023. márc. 9. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!