9hetesen megyek terhesség megállapításra, akkor már hasi uh-t csinálnak, vagy még hüvelyit?
Figyelt kérdés
2023. márc. 8. 23:18
1/15 anonim válasza:
Megnéznek hasoval és ha nem látnak rendesen akkor hüvelyivel is.
2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. márc. 8. 23:21
4/15 anonim válasza:
Nekem soha nem csináltak hüvelyit
5/15 anonim válasza:
Nekem is csak a 12. héttől volt hasi, előtte hüvelyi, mindhárom esetben, három különböző orvosnál (így alakult), viszont a gép a rendelőben az ugyanaz volt. Lehet, hogy az is befolyásolja, hogy milyen minőségű képet ad a gép.
6/15 anonim válasza:
Szerintem ez attól is függ, hogy hova/kihez mész.
7/15 anonim válasza:
12.hetig csak huvelYi uh-om volt. A magan orvosomnal is. Ugy alakult egy lkalommal,hogy a korhazba kellett mennem,ott is huvelyit csinaltak ugyanugy. El is mondtak,hogy ott is huvelYi van csak a 12.hetig
8/15 anonim válasza:
Én államiban voltam, már 7 hetesen a terhességmegállapítás is hasival történt, csak akkor néznek ott hüvelyivel, ha valamit nem látnak jól. De sosem volt hüvelyim utána sem, pedig 12.,hetin magánban voltam, de ott is hasival néztek.
9/15 anonim válasza:
Nekem is hüvelyi volt a 12. hétig.
10/15 anonim válasza:
Az én orvosom hasit csinált csak. A terhességmegállapítás is úgy történt. Minden jól látszott, nem volt indokolt a hüvelyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!