Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ilyenkor kell aggódni?

Ilyenkor kell aggódni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nyilvàn aggódom mert terhesen mièrt nem 😅

Szóval az lenne a kèrdèsem, illetve olyan kismamàkhoz szólna akik màr jàrtak így.

21 hetes vàrandós vagyok.

Minden honapban nèzi a vizeletet a vèdőnő ilyen genny-cukor-egyèb dolgokat figyelő tesztcsikkal.

Tegnap 1keresztre kimutatta a cukrot.

Majd ma reggel megint megnèztük, semmi sem volt hàlistennek. Azt mondta elkèpzelhető hogy csak nem volt rendesen elmosva a kis üvegcse amibe vittem, vagy szimplàn sok èdessèget ettem aznap, habàr az sem kellene làtszódjon a vizeletben.

Abban maradtunk,hogy most hetente megnèzzük a 24 hetes terhelèsig, ès ha megint làtszik szóljak az orvosomnak.

Volt màr valaki így vàrandósan? Köszi ha vàlaszolsz

2023. márc. 8. 08:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Fehérjével jártam így azóta is minden rendben.

Ha lesz benne egymás után többször akkor valószínű GDM es vagy

2023. márc. 8. 08:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer nekem is volt benne cukor, nekem is ugyan ezt mondta hogy túl sok volt az édesség. Utána figyeltem erre és többet nem volt benne. Cukorterhelésem is rendben volt utána.
2023. márc. 8. 08:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem 20. hétben volt benne genny. Se előtte se azóta nem volt. 🤷🏽‍♀️ 26hkm
2023. márc. 9. 03:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!