Halvány pozitív teszt két napos menzesz késésnél, tényleg lehetséges, hogy mégsem lesz baba?
Két napja késik. Ma teszteltem, nem első vizeletből. Halványan jelent meg a második csík. Megkerestem az orvost aki annyit mondott, hogy szedjek terhes vitamint, egy hónap múlva menjek vizsgálatra, mert az is lehet, hogy nem marad meg a terhesség.
Elkezdtem félni. Jár már valaki úgy hogy pozitívat tesztelt, és végül megjött neki? Mennyire kell szerintetek félnem most?
Enyhén görcsölök, de nagyon enyhén. És most emiatt a kijelentés maitt elkezdtem félni.
A terhességek 25%-a vetéléssel végződik az első 12 hétben. Ezt tudni kell. Tény.
Ha meg akarod nyugtatni magad, menj el magánúton hcg vérvételre 2-3 naponta. Abból biztosabbat lehet látni, mint így.
Nekem 2 kémiai terhességem volt….pozitív teszt de megjött utána.
A 3 hónapban már nem jött meg most vagyok 6+5 napos, nagyon remélem velünk marad!
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat. Hát ez ennyi is volt.. ma reggel hihetetlen fájdalommal megjött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!