Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6-7 hetesen a hüvelyi ultrahan...

6-7 hetesen a hüvelyi ultrahangra bement veletek a párotok? Vagy inkább csak a hasi ultrahangtól ment?

Figyelt kérdés

Magàn rendelésre megyünk , nem tudom hogy szokás/illik …

Jó ha az elejétől bent van ?

2023. márc. 4. 19:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Magánba mentem, bejöhetett a férjem, csak ezen az egyen volt velem, amikor megállapították a terhességet, legközelebb a császárnál volt ott. A genetiakai UH-kat államiban csináltattam, oda nem jöhetett kísérő, pedig az első fiamnál még covid előtt anyukám jött be velem a 12.hetire, 18.ra pedig a férjem.
2023. márc. 4. 20:35
 12/22 anonim ***** válasza:
45%
Nem jott be soha, meg csak el sem kisert… nagy lany vagyok mar, es nem is igenyeltem a jelenletet a nogyogyasz latogatasok alkalmaval 😄
2023. márc. 4. 21:36
 13/22 anonim ***** válasza:
66%
Eszembe sem jutott vele menni. Ennyi idősen még semmi izgi nem történik.
2023. márc. 4. 21:47
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Az első UH-ra bejött (magánorvos), hüvelyi volt. Aztán az összes genetikai UH-ra. Legközelebb a szülésre jött, de a császár miatt csak a műtő előtt várt.
2023. márc. 4. 21:51
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

4 veletlen rahasaltam a kepernyore lepontoztalak..

Bocsi

Nalunk meg sztk-ban is rajtam mult.

Ha engem nem zavar, akkor johet…

2023. márc. 4. 23:36
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
A helyi szakrendelőbe egyáltalán nem jöhet be kísérő, a legközelebbi magán UH-nál is így van, legalábbis ezt írják. Érdemes a hely honlapján megnézni vagy rákérdezni. A 6-7 hetes ultrahang szerintem nem olyan látványos, inkább a tudat miatt érdekes. A 10 hetesen már egész jól látszott több dolog még az SZTK-s gépen is, a 12 hetesen pedig kifejezetten emberformája van :). A férjem egyébként egyik UH-ra sem jött el velem, mert élőben szerette volna először látni a babát, de ha a te férjednek ez fontos, akkor járj utána és hajrá!
2023. márc. 4. 23:45
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !!
2023. márc. 5. 05:59
 18/22 anonim ***** válasza:
79%

Ha olyan pici az embrió, hogy hüvelyi uh-t csinálnak, nem látszik semmi a felvételen, amit érdemes lenne megnézni.

Az a 12. heti uh, az az izgi rész :)

Szerintem felesleges a hüvelyi vizsgálatot végignéznie.

2023. márc. 5. 09:57
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a 12.heti genetikain volt bent először,bár előtte nem is volt velem dokinál.

Kb.15 hetesen mentem vissza a magánorvoshoz az eredményekkel és akkor kérdezte hogy párom itt van e velem mert akkor ő is bejöhet UH-ra, utána még voltam nála 1-2 alkalommal ugyanúgy megkérdezte.

A genetikai is mind magánba volt,bent lehetett.

Egyébként szerintem hely és orvos függő.

2023. márc. 5. 11:29
 20/22 anonim ***** válasza:
Mi 6+4 idősen voltunk az első ultrahangon a férjemmel. Magánrendelőbe járunk, és minden vizsgálaton ott volt velem. Mi megbeszéltük előtte itthon, mondtam neki, hogy a legelső hüvelyi úton fog történni, mivel bíztunk benne, hogy lesz szivhang, így mindenképpen jönni szeretett volna. Ő kifejezetten érdeklődik és nagyon szeret ezeknek a részese lenni. Szerintem a kötődést is erősíti, mivel egy férfi nehezebben válik apává, nekem is fontos, hogy lássa a fiát. Ezenkívül én mindig ideges vagyok ilyenkor, aggódós vagyok, sajnos sok veszteség történt a családban,barátoknál, és tudtam, hogy egyedül nem tudnám végigcsinálni, ha valami történne. Szóval én is igénylem, hogy mellettem legyen.
2023. márc. 5. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!