6-7 hetesen a hüvelyi ultrahangra bement veletek a párotok? Vagy inkább csak a hasi ultrahangtól ment?
Figyelt kérdés
Magàn rendelésre megyünk , nem tudom hogy szokás/illik …
Jó ha az elejétől bent van ?
2023. márc. 4. 19:26
1/22 anonim válasza:
Nekünk hasinál jöhetett csak be.
Szintén magánrendelés.
Hüvelyinél nem is akartam, hogy bent legyen. Ígyis elég fura, hogy egy idegen férfi turkál odalent, nem kívánnám még a párom is végig nézze.
2/22 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb helyen be sem engedik.
3/22 A kérdező kommentje:
Nah jó tudni :D azt hittem bejöhet :D
Lehet a helyet is meg kellene kérdezni mit engednek?
2023. márc. 4. 19:34
4/22 anonim válasza:
Nálunk az egyik magánorvoshoz simán bejöhetett. A másiknál meg pl egyáltalán nem engedik be, később se. Ezért nem oda mentünk végül.
5/22 anonim válasza:
Ahova mi jártunk oda bejöhetett.
6/22 anonim válasza:
Nekem csak hasit csináltak, de a magán csak a terhesség megállapításánál, a többire az sztk-ba kellett menni, ott meg kiküldték
7/22 anonim válasza:
Jaj, az orvoshoz soha nem jött be, felesleges lett volna
8/22 anonim válasza:
Olyan orvost választottunk, aki egyenjogú szülőjének tekintette a gyermek apját is, így minden vizsgálaton jelen volt és a szülésnél sem kellett kimennie egyetlen percre sem. Az első pillanattól az utolsóig részt vehetett mindenben.
9/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !
Meg fogom kérdezni a dokit ahova megyünk, mert ahogy látom ez nagyon változnak a szokások.
Személy szerint örülnék ha bejöhetne
2023. márc. 4. 19:56
10/22 anonim válasza:
Én 2 helyre járok. Hüvelyire egyik helyen sem engednek be kísérőt, hasira csak az egyiknél mehet be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!