Kb 7 hetes terhes vagyok és vannak olyan napok amikor a bugyimon barnás folyást tapasztalok normálos ez?
Figyelt kérdés
2008. dec. 28. 10:32
1/9 anonim válasza:
elvileg lehetnek itt ott folyások, de én a helyedben megmutatnám orvosnak
2/9 anonim válasza:
Nem normális, illetve gyakran előfordul, de mindig ki kell vizsgálni. Orvos!!!!!
3/9 anonim válasza:
Először én is azt hittem, hogy előfordul, de aztán kiderült hogy haematómám van, 9 hetes voltam akkor. Szerncsére 2 hét fekvés-pihenés után felszívodott.
Úgyhogy mindenképpen menj orvoshos!!
4/9 A kérdező kommentje:
azt monják hogy még a hormonok miatt van mert még nagyon fiatal a terhesség és a szervezetem igy reagálja le szt azidöszakot amikor közelít a menzeszem időpontja!és még van ilyen barnás leválásom mint amikor amenzes elmúlik olyan és akkor tályt is van mikor máskor megjött
2008. dec. 28. 11:42
5/9 anonim válasza:
Szia. Nekem is volt ilyenem, megmutattam orvosnak. Azt mondta elég egy csepp vér és azt a szervezet napokig ilyen barnás folyásban távolítja el a szervezetből. Ez a barnás folyás a lebontott vér. Nekem azt mondta kerüljem a nehéz fizikai munkát, ne emeljek, pihenjek sokat, ne eröltessem meg magam. A saját megnyugtatásod miatt menj el orvoshoz, de ha nem görcsölsz, nem fáj semmid és nem vérzel, ne aggódj sokat, mert az rossz neked is és a kisbabádnak is. Vigyázz magatokra.
6/9 anonim válasza:
szia
Nekem is pont a 7-dik hétben volt ilyen.Én azonnal dokihiz mentem mert 4 évvel elötte volt vetélésem.Kaptam rá hcg hormon injekciokat és elmúlt attol.Azóta már 7 hós a kiscsaj!boldog babavárást!!!
7/9 anonim válasza:
Szia!Valakinél teljesen normális,valakinél abszolut nem.Sajnos nálam se volt az...6 hetesen volt pár csepp barna folyásom-elment a baba!De rengeteget hallok akiknél normális!Doki!!!!!!!!!!!
8/9 anonim válasza:
Szia! Én most vagyok 9 hetes terhes. Ikrekkel. 7+3 voltam, amikor egyik éjszaka a szokásos pisilésem után észrevettem, hogy a papíron van egy kevés kis barnás folyásszerűség. Aztán alig bírtam elaludni, hogy mitől lehet ez, reggel újra volt, aztán mindig, de csak a papíron látszódott, még a bugyimon sem. Gyorsan beírtam neten keresőbe, mindenhol rossz dolgokat írt ki, ezért irány az ügyelet, és milyen jól tettem, mert hogy ott derült ki, hogy ikrek, de a lényeg, hogy be is fektettek fenyegető vetélés veszélyének fennállása miatt. Kaptam rá gyógyszereket, és legalább rendesen ki is vizsgáltak. Holnap megyek kontrollra. Remélem, minden rendben van. Szóval sose lehet tudni, az biztos hogy engem csak az nyugtatott meg, hogy látott orvos, és megmondta mi a helyzet. És nem véletlen fektettek be.
9/9 anonim válasza:
Nemigazán normális.Nekem is volt úgy 7 hetes koromtól teljesen mostanáig, de nekem a méhszájtól jön.Azt a részt kezelni is kellesz majd januárban.Persze addig is sokat kellett feküdni, tilos a szex és 11 hetes koromig kaptam rá sárgatesthormont.Menj orvoshoz, abból nem lesz bajod ha megmutatod magad:)
13 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!