Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meg lehet érezni, amikor...

Meg lehet érezni, amikor beágyazodik a baba?

Figyelt kérdés
màrmint eggyutt lèt utàn, meglehet èrezni a fogamzàst?
2008. jan. 5. 00:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem lehet érezni semmit.Csak akkor tudod meg hogy történt e beágyazódás ha egy hónap múlva nem jön meg a bajod vagy teszt kimutatja vagy az orvos megvizsgál.Érzeni nem lehet.

2008. jan. 5. 01:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezt a kérdést én is feltettem, és többen is állították, hogy igen, vannak tünetei. Szúrkálást érzel a hasadalján, mint a menstruációs fájdalom,de mégsem pont olyan. Esetleg megváltozott hüvelyváladék, és érzékeny mell, vagy mellbimbó. De ez egyéntől függ szerintem, hogy ki mit érez.

2008. jan. 5. 08:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon szúrkált, kb 2 napig.
2008. jan. 5. 11:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a fogamzást magát kevésbé, de a beágyazódást, ami a fogamzást követő 7. nap körül van, inkább. Ha esetleg méred a testhőmérsékletedet, akkor a beágyazódáskor a testhőmérséklet 1-2 tizednyit visszaesik, majd kb. 2 tizednyit megemelkedik, és mindezt kísérheti ún. beágyazódási vérzés is. Ez persze nem minden esetben igaz. Nekem például a 7. napon 1 tizednyit visszaesett a hőmérsékletem, a 8. napon 1 tizedet, a 9. napon pedig még 1 tizedet emelkedett a hőm, és ez már nem is esett vissza. Beágyazódási vérzés viszont nem jelentkezett. 16 hetes kismama
2008. jan. 5. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!