Mennyire durva a császármetszés utáni felállás? Első baba lesz,nem fordult be fejvégűbe 39.hétben vagyok. Fogalmam nincs mire számíthatok Attól félek hogy fogom el látni a babát így?
Szr, de kibírható. Lépj be facen a nagy császáros csoportba. Sok-sok info van fent a császár utáni felépülésről.
A felkelés utáni első zuhanyhoz készíts össze mindent egy szatyorba a táska tetejére. Sokkal egyszerűbb dolgod lesz, mint mindent összevadászni különböző helyekről.
Legyen benne papucs, tusfürdő, 2 törölköző, pelenka neked, hálóing, stb.
A bugyipelenka császár után jobb, mint a sima bugyi betéttel, mert magasabb, nem bántja a sebet. Ugyanígy a hálóing is kényelmesebb eleinte, mint a nadrág.
Vihetsz egy erősebb övet, amit az ágy végére kötsz, és segít a felkelésnél.
Nagyon egyéni. Én teljes tortúrára készültem és ahhoz képest szinte semmiség volt. Simán lehet, hogy egy következő durvább lenne, passz.
Nekem olyan érzés volt, mint mikor nagyon (de nagyon) durva izomlázzal próbálsz felkelni, nem rosszabb, nem jobb.
Csak paracetamolt lehet szoptatás alatt.
Maximum 4 szemet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!