Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire durva a császármetszé...

Mennyire durva a császármetszés utáni felállás? Első baba lesz,nem fordult be fejvégűbe 39.hétben vagyok. Fogalmam nincs mire számíthatok Attól félek hogy fogom el látni a babát így?

Figyelt kérdés
2023. febr. 27. 19:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%

Szr, de kibírható. Lépj be facen a nagy császáros csoportba. Sok-sok info van fent a császár utáni felépülésről.

A felkelés utáni első zuhanyhoz készíts össze mindent egy szatyorba a táska tetejére. Sokkal egyszerűbb dolgod lesz, mint mindent összevadászni különböző helyekről.

Legyen benne papucs, tusfürdő, 2 törölköző, pelenka neked, hálóing, stb.

A bugyipelenka császár után jobb, mint a sima bugyi betéttel, mert magasabb, nem bántja a sebet. Ugyanígy a hálóing is kényelmesebb eleinte, mint a nadrág.

Vihetsz egy erősebb övet, amit az ágy végére kötsz, és segít a felkelésnél.

2023. febr. 27. 21:15
 12/16 anonim ***** válasza:

Nagyon egyéni. Én teljes tortúrára készültem és ahhoz képest szinte semmiség volt. Simán lehet, hogy egy következő durvább lenne, passz.

Nekem olyan érzés volt, mint mikor nagyon (de nagyon) durva izomlázzal próbálsz felkelni, nem rosszabb, nem jobb.

2023. febr. 27. 23:29
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
Első császárom volt 7 hete, ugyanúgy csináltam, mint a 2-es. Nem volt durva egyáltalán. Persze fáj, de én milliószor rosszabbra számítottam.
2023. febr. 28. 00:01
 14/16 anonim ***** válasza:
5-ös: milyen fájdalomcsillapítót szedtél és hàny mg-ot?
2024. jan. 14. 20:32
 15/16 A kérdező kommentje:

Csak paracetamolt lehet szoptatás alatt.

Maximum 4 szemet

2024. jan. 20. 10:39
 16/16 anonim ***** válasza:
500 mg vagy 1 g?
2024. jan. 20. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!