Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet, hogy sok magnéziumot...

Lehet, hogy sok magnéziumot vettem be?

Figyelt kérdés

5 hetes terhes vagyok. Szedek terhes vitamint és mellé vettem ma egy magnézium szopogató tablettát. 250mg magnézium+B6 vitamin. Mivel görcsölgetett a hasam, ma elszopogattam belőle 3-at.Tehát 3x250 mg magnézium került a szervezetembe.

Lesz valamilyen káros következménye szerintetek?

2023. febr. 27. 18:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2023. febr. 27. 18:50
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Én napi 6!szem Magnerotot szedtem hónapokig mert sokat görcsöltem. Annyi a max adag. Úgyhogy vele fér simán nyugi
2023. febr. 27. 18:52
 3/9 anonim ***** válasza:
*belefér
2023. febr. 27. 18:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Jaj de jó, most megnyugodtam! Köszönöm! ❤️
2023. febr. 27. 18:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha túladagolod, max hasmenésed lesz :) de bajt nem okoz.
2023. febr. 27. 18:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
:) esélyes, hogy sokat nem kell majd a wcn ülni a napokban, de ennyi..
2023. febr. 27. 20:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz tole semmi bajod.

Korhazban dolgozom, van olyan osztaly, ahol venasan adjuk a magneziumot, annyit, mintha bevennel egy egesz dobozzal. Semmi bajod nem lesz, ez meg mindig lepkefingnyni mennyiseg amit bevettel.

2023. febr. 27. 20:07
 8/9 A kérdező kommentje:
Na, ez nagyon megnyugtató! Köszönöm nektek! Már minden bajom volt. Eszméletlen, hogy mennyire be tudja magának beszélni az ember a dolgokat. Köszönöm nektek mégegyszer! ❤️
2023. febr. 27. 20:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Az se mindegy, 250 mg micsoda pontosan. 250 mg benne a tiszta magnézium? De milyen vegyület része? Ha megnézed az összetevőket, és magnézium-oxidot ír, akkor megnyugodhatsz, biztosan nem lesz bajod, mert abból minimális mennyiség szívódik fel. Vagy 250 mg a vegyület? Akkor pedig ha jól felszívódó fajta, akkor ennek töredéke a tényleges magnézium, az előbb említett oxid pedig nem igazán szívódik fel.

Ajánlott olvasmány:

[link]

2023. febr. 27. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!